Μετάβαση στο περιεχόμενο

Wipeout

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Wipeout

  1. Καλησπέρα, έχω μια άδεια καταστήματος fish & chips με Κωδικούς: 56101301-Υπηρεσίες παροχής γευμάτων απο Εστιατόριο ταχείας Εξυπηρετήσεως (ΦΑΣΤ-ΦΟΥΝΤ) Με παροχή καθίσματος, Αλλά όχι σεβιρίσματος. 56101911-Υπηρεσίες που παρεχονται από Εστιατόρια, που πωλούν Μερίδες φαγητού σε πακέτα. 53201200-Υπηρεσίες κατ'οίκων παράδοσης τροφίμων (Delivery) Ο καταστηματάρχης θέλει να κάνει fish & chips για take away, delivery και κάποια καθίσματα εξωτερικά ΜΟΝΟ. Εφόσον δεν υπάρχουν ποια τα ελάχιστα τετραγωνικά για άδειες καταστημάτων, Ποιες προδιαγραφές θα πάρω για να κάνω την Άδεια Καταστήματος. Επίσης έχει κάποιος τις παλαιές προδιαγραφές Φαστ Φουντ? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, η άδεια λειτουργείας για γυμναστηρια κατατίθεται στο Ενιαία Ψηφιακή Πύλη δημόσιας διοίκησης (ΕΨΠ - gov.gr) ? Επίσης, ακολουθώ τα 1) ΦΕΚ Π.Δ. 219/2006 (ΦΕΚ Α 221) Α κ Β 2)ΦΕΚ 3169/Β/12-12-2013 3) ή χρησιμοποιώ και το Άρθρο 65 file:///C:/Users/Dennis/Downloads/%CE%91%CC%81%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%2065%20%E2%80%93%20%CE%A7%CF%89%CC%81%CF%81%CE%BF%CE%B9%20%CE%B5%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CC%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CC%81%CF%82%20_%20%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CC%81%CE%BF%20%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85%CC%81%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85%CC%81.html
  3. Καλησπέρα, ξέρει καποιος που μπορώ να βρω ή έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές για Παραδοσιακό Καφενείο το οποίο λειτουργεί είδη απο το 2003 ως Καφενείο παραδοσιακό και απλα χρειαζεται μεταβίβαση? Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να γίνει νεα κάτοψη και πυρασφάλεια βασει νεων προδιαγραφών ΕΑΝ υφίστανται.. Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα, είναι το πρώτο ΠΕΑ συνολικού κτιρίου που κάνω και θέλω να ρωτήσω εάν πρέπει να συμπεριλάβω στα τετραγωνικά του ΠΕΑ τους κοινόχρηστους χώρους και το υπόγειο. Χρησιμοποιούνταν ως κατάστημα και τώρα ως κτίριο εταιρείας. Η απλά να κάνω τους ορόφους όπως θα έκανα και με ένα διαμέρισμα; Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, ξέρεις κάποιος που μπορώ να βρώ τις τελευταίες προδιαγραφές (τ.μ ανα χώρο κλπ.) για αυτού του είδους καταστήματα, γιατι τελευταία φορά εκανα πριν χρόνια, και τότε τα έπερνα κατευθείαν απο το υγειονομικό στην καλλιθέα.
  6. Καλησπέρα, εχω έναν πελάτη που θέλει να κόψει την σύνδεση της ΔΕΗΣ και να βάλει Μόνο φωτοβολταικά. Γίνεται κάτι τετοιο νόμιμα?
  7. Καλή ερώτηση, δεν είχε, βαλαμε προχειρη σκαλα να ανεβουμε να μετρησω..
  8. Καλησπέρα, έχω νομιμοποιήσει ενα πατάρι κατάστηματος, απο τον 4014 μεταφέρθηκε στον 4178. Το πατάρι του ηταν βοηθητικος χώρος και έγινε κύριος . Στην άδεια ειναι απλα καταστημα ενω τώρα νοικιάστηκε γεωνομικού ενδιαφεροντος, εγω την νομιμοποίηση την εκανα πριν ενοικιαστει βεβαια. Δεν έχει αλλαγη χρήσης σωστά? Ενας στο ΤΕΕ μου ειπε ειναι απο καταστημα σε καταστημα οποτε δεν εχει αλλαγή χρήσης. Ένας συναδελφος παλι μου είπε έχει αλλαγη χρησης απο βοηθητικο σε κύριο...Τελικα τι είναι σωστό.. Επισης δεν υπαρχει η σκαλα του προς το παταρι, ενω στην κατοψη της αδειας την εδειχνε..Εκεί βάζουμε μια λοιπη παράβαση( είναι καπως περιεργο γιατι δεν προστεθηκε κατι απο την άδεια αλλα αφαιρέθηκε)..
  9. Οπότε στην ουσία ασχετο με την ταξη που ειμαστε εμεις σαν Εν. Επι. απλα τα τετραγωνικα που ανέφερες, πολυ ωραία ευχαριστω..
  10. Καλησπέρα, θυμαται κανει πως διαλέγουμε κατηγορία αναλογα το ΠΕΑ? Γιατι δεν ειναι ανάλογα την ταξη που είμαστε εμεις αλλα αναλογα τα τετραγωνικα εαν θυμαμαι καλα. Αρα το καθε παραβολο εως ποσα τετραγωνικα ειναι. Ευχαριστώ.
  11. Γνωρίζει καποιος που ανεβαζουμε τοπογραφικο για μεταβίβαση με Ψηφιακή υπογραφή? Στο e-adeies δεν βλεπω επιλογη για τοπογραφικα, το εχω ετοιμο και απλα θελω να το υποβάλω φηφιακα και να το ανεβασω..αλλα κανενας συναδελφος μου δεν εχει ανεβασει ηλεκτρονικά με τον καινουριο τρόπο και δεν ξερω που πρεπει..ευχαριστω.
  12. Τελικά έχει καταλαβει κανεις εαν μπορουμε να κάνουμε και τα 2 ΠΕΑ και να είμαστε ταυτόχρονα και σύμβουλοι έργου?
  13. Καλησπέρα, έχω ενα πελάτη που θέλει να κανει αίτηση για εξοικονομώ κατοικων ΙΙ, έχει καποιο ποσοστο αναπηριας το οποιο θα το μαθω σύντομα. Ξέρει κάποιος εαν υπάρχει ιδική περίπτωση για ΑΜΕΑ, διοτι δεν βρίσκω κάτι στο νεο νομο να γραφει γιαυτο..
  14. Ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για την ταλαιπωρία, απλά υπάρχουν τόσες υποκατηγορίες στην δουλειά μας που πραγματικά δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θες ακριβώς σε ενα forum...
  15. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας για ενα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κομμωτήριο). Είναι ισόγειο με πατάρι και υπόγειο. Λειτουργούσε απο το 73 περίπου εως κομμωτήριο (Αλλά δεν υπάρχει πουθενά η άδεια του στο τμήμα καταστημάτων...) Έχω το εξής πρόβλημα: To πατάρι είναι κύριας χρήσης αλλα με ύψος 2.43 μ. Επειδή το επιτρεπόμενο ελεύθερο ύψος στον ΝΟΚ είναι 2.65 για χώρους κύριας χρήσης πρέπει να τον κάνω βοηθητικό ή υπαρχει κάποιο παραθυράκι που μπορώ να παω με τον παλιό κτηριακό κανονισμό του ύψους 2.4 μ ? Ευχαριστώ..
  16. Προσπαθώ να καταλάβω. Αν έχεις δουλέψει ως προσωρινός ενεργειακός επιθεωρητής για 4 χρόνια γίνεσαι αυτόματα Μόνιμος?
  17. Ξέρει κανείς αν καταργήθηκε το 2100 τιμή ζώνης για το εξοικονομώ κατ'οίκον? Έτσι ακούγεται τουλάχιστον αλλά δεν το έχω διαβάσει κάπου επίσημα.
  18. Έχω μερικά αυθαίρετα απο 4014/11 σε ολοκληρωμένη υπαγωγή που μεταφέρονται στον 4178/13 σε προσωρινή υπαγωγή. Ποια είναι η προθεσμία μου να στείλω να σχέδια και να τα κάνω ολοκληρωμένη υπαγωγή.Μεταφέρθηκαν στον 4178 στις 04/03/14. Επίσης θα έπρεπε να τα κάνω τελική και μετά να στείλω τα σχέδια η να στείλω τα σχέδια πρώτα..Με ενδιαφέρει να μάθω την ακριβεί ημερομινία που έχω από 04/03/14 ως το τέλος της προθεσμίας γιατί δουλεύω σε νησί για καλοκαίρι μιας και σαν μηχανικός δεν βγάζεις και πολλά και θα πρέπει να γυρίσω νωρίτερα αν δεν προλαβαίνω την προθεσμία. Ευχαριστώ. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  19. Μακάρι ο κόσμος να βάλει μυαλό και να μην υποβιβάζουμε μόνοι μας το επάγγελμα μας...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.