Μετάβαση στο περιεχόμενο

KaizerSoze

Members
  • Περιεχόμενα

    138
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.398 profile views

KaizerSoze's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

8

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν το τοπογραφικό της τακτοποίησης είναι σε ΕΓΣΑ ,δε νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα ...βέβαια για κατεδάφιση ζητάν και αμοιβές τοπογραφικου αδείας απ`όσο θυμάμαι .Επίσης υποτίθεται οτι στο τοπογραφικό πρέπει να έχεις φωτογραφίες και από το τι κατεδαφίζεται ,εκτός από τις γενικές του οικοπεδου - γηπέδου.
  2. Υπέβαλλα ερώτημα στο ΤΕΕ και μου είπαν (τηλεφωνικώς ) στην καταχώρηση της ιδιοκτησίας να δηλώσω "ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΗΡΗΜΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ"και το ποσοστό της στο συνολικό οικόπεδο.
  3. Ναι,κατά την καταχώρηση του γηπέδου,στο πεδίο "Διαίρεση Οικοπέδου/Γηπέδου" επιλέγουμε "ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ " ,και βάζουμε μόνο τα τετραγωνικά της κάθετης που μας ενδιαφέρει ,εφόσον είναι αδόμητη επιλέγουμε Αριθμό Κτιρίων : 0 ,και δηλώνουμε "Αριθμός Ιδιοκτησιών" :1. Κατά την καταχώρηση της ιδιοκτησίας όμως ,στο πεδίο Τύπος Ιδιοκτησίας ,φαντάζομαι ότι πρέπει να δηλώσουμε "Αδιαίρετη ιδιοκτησία " και στο πεδίο Χιλιοστά επί του Οικοπέδου/Γηπέδου να βάλουμε 1000 (μια σκέψη είναι ,εφόσον έχουμε δηλώσωσει σαν οικόπεδο μόνο την κάθετη ) και στην τεχνική έκθεση να κάνουμε μια μικρή ανάλυση. (Μάλλον θα στείλω και ερώτημα στο helpdesk για σιγουριά )
  4. Καλησπέρα,έχω και εγώ ίδια περίπτωση ,με κάθετη ιδιοκτησία που έχει ποσοστό 50% στο συνολικό οικόπεδο.Τελικά βγήκε καμία άκρη όσον αφορά τα χιλιοστά που αναφέρουμε και τον τύπο ιδιοκτησίας? Μια σκέψη μου ήταν να συμπληρωσω σαν ποσοστό 1000/1000 και αδιαίρετη ιδιοκτησία ,και στην τεχνική έκθεση να κάνω μια μικρή ανάλυση.
  5. Καλησπέρα ,σύμφωνα με το κάτωθι έγγραφο ,θεωρούμε ότι έχει ολοκληρωθεί η Β`ΦΑΣΗ (η θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο διπλότυπο της πληρωμής της δόσης των 2800ΔΡΧ ? (Στον φάκελο υπάρχουν οι αμοιβές μηχανικου,τσμεδε ,εμπ κλπ όπως και δήλωση αντοχής αυθαιρέτου ,δήλωση μηχανικού και σχέδια ,όπως και όλα τα απαραίτητα έγγραφα,φωτογραφίες, πληρωμές τις Α`Φάσης ).
  6. Ο τίτλος (αποδοχή κληρονομίας-έχει μεταγραφεί το 1999) αναφέρει έναν αγρό 12 στρεμματα (χωρίς να γίνεται αναφορά σε κάποιο παραχωρητήριο ), εκ των οποίων 1)για τα 5 στρέμματα είχε δοθεί προσωρινός τίτλος από το δασαρχείο από το 1964 ,ο οποίος έγινε οριστικός το 1994 (ο οριστικός τίτλος αναφέρει "προς μόνιμο γεωργοελαικομική καλλιέργεια " ) -δεν γνωρίζω αν έχει μεταγραφεί όμως. 2)για 3,5 στρέμματα υπάρχει πράξη χαρακτηρισμού (μη δασικα ) 3)Και για το υπόλοιπο τμήμα (τρια μικρότερα κομμάτια) είχαν γίνει αιτήσεις εξαγοράς το 2018 ,όπως και να έχει εμφανίζονται με χαρακτηρισμό ΔΑ στους δασικούς χάρτες . Υ.Γ. Ε9 δεν έχω στα χέρια μου.
  7. Για την αρτιοτητα-οικοδομησιμότητα ,γηπέδου που ένα τμήμα είναι παραχωρητήριο και το άλλο μη δασικό .
  8. Καλησπέρα,τελικά με το θέμα της αρτιότητας-οικοδομησιμότητας του γηπέδου (παραχωρητηρίου + μη δασικής έκτασης) τι εξέλιξη υπήρξε ? (Έξι χρόνια μετά ...).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.