Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

apaixtos4

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

apaixtos4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα.ηθελα να ρωτησω κατι για τον solaredge,ειναι 10 kwp και δεν αναγνωριζει 1 πανελ,γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?
  2. καλησπερα με το webconnect μπορουμε να δουμε τα δεδομενα μεσω πορταλ,το θεμα ειναι οτι μου ειπαν να κανω εγκατασταση το firmware μεσω καρτας sd ,μετα απο αυτο και την συνδεση στο ρουτερ,χρειαζετε καποια αλλη ρυθμιση??
  3. καλησπερα και καλη χρονια!!πανω σε αυτο,χωρις το webox δεν μπορει να γινει επιτηρηση μονο απο τον χωρο που βρισκετε?
  4. α οκ,απλα το ρωτησα γιατι οταν πρεσαρα το καλωδιο εβαλα αναποδα τα καλωδιακια αλλα και στις 2 ακρες το ιδιο,δηλαδη αντι να τα βαλω:πορτοκαλι-ασπρο,πορτοκαλι,πρασινο-ασπρο,μπλε,μπλε-ασπρο,πρασινο,καφε-ασπρο,καφε τα εβαλα καταλαθος αναποδα στο πρωτο κλειψακι και ετσι αναγκαστηκα και στην αλλη ακρη το εβαλα αναποδα,θα υπαρχει καποιο προβλημα απο αυτο ή δεν παιζει ρολο αφου και στις δυο ακρες ειναι το ιδιο?
  5. καλημερα,συνδεσα χθες ενα 7αρι solaredge με ενα ethernet καλωδιο και μετα εκανα create new site απο την σελιδα της solaredge.μεχρι αυτη τη στιγμη δεν μου δειχνει μετρησεις στο πορταλ,γνωριζει καποιος εαν παιρνει παραπανω μερες ή να δω το καλωδιο μηπως δεν το συνδεσα σωστα? ----Συγχώνεψη---- γνωριζει κανεις καποιο τηλεφωνο για τεχνικη υποστηριξη για την solaredge?
  6. εγω τα εβαλα οπως τα περιεγραψα πιο πανω και δουλευει κανονικα!!!
  7. τελικα εγω δεν ειχα κανει κατι σωστα με το που το εκανα μεσα σε μια μερα ενεργοποιησανε τον λογαριασμο owner!!
  8. εγω σε SE10K που περασα το καλωδιο ξεγυμωσα καθε καλωδιακι και το περασα ως εξης:εκει που ελεγε 1 εβαλα το πορτοκαλι-ασπρο(αφου ειναι το πρωτο καλωδιο που πρεπει να μπει σε tcp) κ.ο.κ στα υπολοιπα.Στο ρουτερ τα καλωδια τα περασα οπως ειναι.δηλαδη:πορτοκαλι-ασπρο,πορτοκαλι,πρασινο-ασπρο,μπλε,μπλε-ασπρο,πρασινο,καφε-ασπρο,καφε.Αριθμησα δηλαδη το παραπανω και αναλογα με το νουμερο που ελεγε εβαζα το αντιστοιχο καλωδιο στην υποδοχη,σε αυτη την περιπτωση ειδα επικοινωνια ρουτερ-ινβερτερ
  9. ναι εχεις δικιο,κατι τελευταιο,εκει που παταω Add New Owner βαζω το μαιλ του και μετα μου ζηταει να τον προσθεσω σαν owner απλο ή σαν priviledge owner,αν τον βαλω σαν privileged αντι για απλο αλλαζει κατι?
  10. οχι, τηλεφωνικος με solaredge μιλησα οταν με καλεσαν αυτοι μετα απο mail που ειχα στειλει(3βδομαδες μετα).Τα βηματα που ακολουθησα παραπανω ειναι ενταξει ή χρειαζετε να κανω και καποια αλλη κινηση?
  11. εχω κανει εγγραφη στο πορταλ σαν installer και μετα απο εκει εκανα δημιουργια νεου site για τον πελατη.επισης εκανα εδω:http://www.solaredge.com/groups/support/services/?section=owner εγγραφη για τον πελατη και του στειλαν username και password οπου με αυτα μπαινει μονο στον παραπανω συνδεσμο και οχι στο πορταλ.σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι περνει λιγες μερες για να ενεργοποιηθει ο κωδικος στο πορταλ για να μπορεσει να μπαινει απο εκει ο πελατης,αλλα περασαν κατι παραπανω απο 10 μερες,ειναι φυσιολογικο και να περιμενω ή μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα και να το ψαξω;
  12. για αυτο το θεμα,συνδεσα το prolog xl με τους inverters, με rs485,και εβαλα μια καρτα κοσμοτε.στο prolog στα λαμπακια το τριτο που εχει ενα τηλεφωνο(που ειναι νομιζω αν επικοινωνει το prolog)δεν αναβει καν,ενω το δευτερο αναβοσβηνει πρασινο...γνωριζει κανεις τι ρυθμιση χρειαζετε?
  13. μηπως πρεπει να βαλω την apn gateway που δινει η cosmote;δηλαδη: 195.167.065.194 ;
  14. καλησπερα.ειμαι στην φαση της αιτησης για την επιτηρηση απο την kaco με το prolog xl.τοποθετησα μια καρτα 3g cosmote.στην αιτηση μου ζηταει apn gateway,απο που μπορω να την βρω?
  15. για την χωροθετηση γνωριζει κανεις εαν μπορει να γινει με το barcode του inverter?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.