Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

konsantina

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by konsantina

  1. είμαι μηχανικός παραγωγής και διοίκησης και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να απορροφηθούμε στην εκπαίδευση και σε ποιούς τομείς μαθημάτων?
  2. αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας γιατι με βοηθάτε. θα ήθελα βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μηχανολόγος είμαι Μ.Π.Δ και αρχίζω τώρα να ασχολούμε με το αντικείμενο της θέρμανσης και αρχίζω να διαβάζω από την αρχή γιαυτό ίσως κάποιες ερωτήσεις μου να σας φαίνονται αφελείς και κάποιοες απαντήσεισ μου ασαφής..απλά προσπαθώ να τα ξεκαθαρίσω και με βοηθάτε πολύ. ευχαριστώ..
  3. θελω να πω οτι αν ενα σωμα στουσ 90/70 έχει απόδοση 1000kcal κι εγώ θέλω την ίδια απόδοση σε μια άλλη εταιρια η οποία τισ αποδόσεισ των σωμάτων τισ υπολόγισε σε 80/70 θα πρέπει να υπολογίσω γιαυτή την εταιρία 1000* 1,124? για να βρω ισης απόδοσησ σώμα?
  4. αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. δηλαδή αν το σπίτι απαιτεί 20000 θερμίδες υπολογισμένο για σύστημα 90/70 για σώματα που οι θερμίδες τουσ υπολογίστικαν σε 80/70 θα πρέπει να υπολογίσω 20000*1,124?
  5. θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια μελέτη θέρμανσης οι θερμίδες που απαιτούνται είναι 20000 για σώματα 90/70/20 όπου 90 ΔΤ νερού στην είσοδο αν χρησιμοποιήσουμε σώματα 80/70/20 πρέπει να αλλάξουν οι θερμίδες?
  6. το οτι εξοικονομει ενεργεια η υπερυθρη θερμανση δεν ειναι κατι βασικο για περιοχεσ που δεν υπαρχει φυσικο αεριο οπωσ τα χανια? επισησ ενα σπιτι που ηλεκτροδοτειται ενα μεροσ του απο φωτοβολταικα δεν ειναι πολυ καλυτερο να φύγει από το πετρέλαιο. ωσ λύση υπαιρυθρη θερμανση δεν ειναι λίγο πιο οικολογική?με την εννοια οτι εξοικονομει ενεργεια. απλα αυτό που δεν ξερω ειναι αν η αισθηση θερμότητασ που υπάρχει στο χώρο ειναι μπορεί να συγκριθει με αυτή των συμβατικών καλοριφερ, δεδομενου οτι δεν θερμαινεται ο αερασ. σορυ που σας κουραζω αλλά το ψαχνω καιρό τωρα.
  7. τηα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεισ αν οι μηχανικοι παραγωγησ και διοικησησ εχουν δικαωμα να υπογραφουν μελετεσ θερμανσησ. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  8. αυτό που δεν ξέρω με την υπέρυθρη είναι αν για τη λειτουργία απαιτείτε μικρότερη τάση συνολικά από ότι απαιτεί ένασ λέβητασ?
  9. φιλε μου colt οσον αφορα την επιδραση τησ υπερυθρησ ακτινοβολιασ στον οργανισμο αρκει να σου πω ότι σε ενταση είναι μικρότερησ ταξησ καιν απο τη φωτεινη.που σημαινει οτι το φωσ ειναι πιο <<βλαβερο>> από την υπερυθρη. εξαλλου πολλεσ πηγεσ θερμοτητασ οπωσ το τζακι εκπεμπουν υπερυθρη ακτινοβολια. μερικοι επιστημονεσ υποστηριζουν οτι η υπερυθρη ακτινοβολία φέρνει μια αισθηση ευφοριασ στον οργανισμο.επισησ επειδη δεν μεταδιδεται μεσω του αερα δεν τον θερμαινει δηλαδη δημιουργει πιο υγιεινο και αποστειρωμενο περιβαλλον. επιπλεον λόγω του οτι αντανακλα στα τοιχωματα του χωρου δημιουργει στεγνούσ τοιχουσ χωρισ υγρασια και με λιγοτερεσ θερμικεσ απωλειεσ. αυτο που δεν γνωριζω ειναι γιατι εξεικονομει ενεργεια και χρηματα και αν εχει την ιδια αποδοση θερμοτητασ στο χωρο
  10. ειμαι μηχανικοσ παραγωγησ και διοικησησ και θα ηθελα να ρωτησω ποια η γνωμη σασ για την υπερυθρη θερμανση. διαβασα οτι εξοικονομει ενεργεια και ειναι καλύτερη για τον ανθρώπινο οργανισμο. αυτό όμοσ που με απασχολει είναι αν εχει καλή απόδοση στο χώρο. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.