Μετάβαση στο περιεχόμενο

steiner

Members
 • Περιεχόμενα

  65
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

steiner last won the day on Απρίλιος 2 2013

steiner had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

74 Πολύ καλή

Σχετικά steiner

 • Κατάταξη:
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Και στα κεντρικά στα γκισέ να πάμε θα μας δείνχνει ανασφάλιστους δηλαδή?Από πού θα εξυπηρετούμαστε τώρα, από τον ΕΦΚΑ στη Σατωβριάνδου για τους μισθωτούς? Ως συνήθως μπάχαλο χωρίς καμία ενημέρωση. Ας μας πει και κάποιος άλλος συνάδελφος τί βλέπει στη σελίδα του στο τσμεδε..
 2. Συνεχίζει και σήμερα, κάτι δεν πάει καλά. Η σελίδα του e-tsmede μας δείχνει ανασφάλιστους όταν πας να τυπώσεις προϋπηρεσία ή βεβαίωση για την εφορία π.χ. Στην καρτέλα μου γράφει πλέον στον Κλάδο κύριας σύνταξης και στο ΚΥΤ "Διακοπή 1-1-2017". Ενώ στον πίνακα οφειλών έχει μόνο εφάπαξ και επικουρικό. Τί κάνανε, την αχρηστέψανε την καρτέλα για τους μισθωτούς?Γιατί φίλος αυτοαπασχολούμενος μπήκε κανονικά.
 3. steiner

  Αναδρομικά τσμεδε

  348,42 σε μένα. Με τις υγείες μας.
 4. Ίδια κατάσταση και σε μένα συνάδελφε.Απορρίπτει το αίτημα ενώ είμαι μισθωτός και ασφαλισμένος κανονικα. Στην καρτέλα στο ΤΣΜΕΔΕ δεν εμφανίζει κύρια συνταξη και ΚΥΤ καν. Κάτι αλχημείες θα κάνουνε.
 5. Δεν είναι ξεκάθαρο. Αφορά όλα τα τοπογραφικά για συμβόλαιο ανεξαιρέτως ή μόνο αυτά που προσαρτώνται στα κτηματολογικά βιβλία??
 6. steiner

  Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012

  Όχι χωρίς ρύθμιση. Ποιος ξέρει τί αλχημείες κάνουνε πάλι!
 7. steiner

  Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012

  Και σε μένα δείχνει "δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για τον Α'2018".. τί γίνεται άλλους τους χρέωσαν και άλλους όχι?
 8. steiner

  ΕΦΚΑ και εισφορές

  Δεν είναι αξιόπιστη η καρτέλα πια. Και μάλλον βαίνει προς κατάργηση όπως ακούγεται.Το 2050 είναι μια εικονική ημερομηνία που θα συνταξιοδοτηθούμε. Δεν εποικοινωνεί το σύστημα του ΤΣΜΕΔΕ πλέον με το σύστημα του ΕΦΚΑ και αυτό είναι καρατσεκαρισμένο. Η Καρτέλα και η δική μου έλεγε οφειλές από 1/1/2017 αλλά πήγα από τα κεντρικά και μου δώσανε ασφαλιστική ενημερότητα που έβλεπε κανονικά τις εισφορές μέχρι το 2018! Για τους μισθωτούς που οι εισφορές τους πληρώνονται πλέον μέσω ΑΠΔ, το σύστημα του ΤΣΜΕΔΕ δεν βλέπει ΑΠΔ!Οπότε σε εμφανίζει με οφειλές. Και αυτό που φοβάμαι είναι ότι η καρτέλα του ΤΣΜΕΔΕ φαίνεται να επικοινωνεί με την ΗΔΙΚΑ και την ασφαλιστική ικανότητα, οπότε από 2/2019 πολύ αμφιβάλλω αν θα μας εμφανίσει ασφαλιστική ικανότητα. Μιλάμε για χάλια.
 9. Και εγώ είμαι μισθωτός από τον 4/2016, πλήρωσα(βλακεία μου), τα ποσά των 27,85 Ευρώ ανά μήνα για κλάδο υγείας από 1-1-2017 έως 30-9-2017 που έγινε η αποσύνδεση ασφάλισης από την ιδιότητα και χτες που έγινε ο συμψηφισμός και η εκκαθάριση περίμενα πως θα μου επιστραφούν ως αχρεωστήτως καταβεβληθέντα. Αμ δε!Τα πήρανε και δεν γύρισαν τίποτα, μου δείχνει στον συμψηφισμό πως καλώς πληρώθηκαν και απλά μου βγάζουν πως δεν χρωστάω επιπλέον.
 10. steiner

  ΕΦΚΑ και εισφορές

  Θα γίνει ο συμψηφισμός με βάση τα εισοδήματα του 2016, σε κάποιους θα τους έρθει να πληρώσουν έξτρα και κάποιοι θα πάρουν επιστροφή ανάλογα με το εκκαθαριστικό του 2015 σε σχέση με το 2016..Μαγειρεύεται..
 11. Άκυρο το παραπάνω post, όπως μου είπαν στο ΤΣΜΕΔΕ σήμερα το σωστό για τους μισθωτούς είναι να γράφει στην καρτέλα τους στο site του ΕΦΚΑ"ΜΙΣΘ-ΕΤΑΑ_ΙΔΙΟΤΗΤΑ" και οχι μισθωτός-παράλληλα αυτοαπασχολούενος που δεν ισχύει πια μετά την αποσύνδεση της ασφάλισης από την ιδιότητα από τις 30-9-2017. Επίσης η καρτέλα μας στο tsmede.gr βαίνει προς κατάργηση σιγά-σιγά λένε και για ακριβή ενημέρωση για τις οφειλές σε εισφορές πρέπει να πηγαίνουμε εκεί και να μην δίνουμε τόσο βάση στην καρτέλα..
 12. Μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, θα βγουν τα ειδοποιητήρια Απριλίου με τους συμψηφισμούς λέει. Να δούμε αν έχουνε δει επιτέλους τις ΑΠΔ και διορθωθούν όλα τα λάθη στην καρτέλα μας, π.χ. κάθε ειδοποιητήριο που θα είναι ασφαλώς μηδενικό, πρέπει να αναφέρει τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες βάσει του 2016 και να λέει "Μισθωτός-Παράλληλα αυτοαπασχολούμενος", όχι "Μισθ-ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ" που λέει μέχρι τώρα, όπως είδα από ειδοποιητήρια συναδέλφων μισθωτών που όλα είναι υπολογισμένα βάσει του 2016. Αναμένουμε.
 13. Στους πιο πολλούς έχουν αρχίσει να γίνονται οι αλλαγές στο μητρώο του ΕΦΚΑ, μετά από τόσο εκνευρισμό που μας προκάλεσαν τόσους μήνες. Τα οφειλόμενα του κλάδου υγείας από 1-1-2017 έως 30-9-2017 μου φαίνεται δυστυχώς πως πρέπει να τους τα σκάσουμε βάσει της εγκυκλίου από 16/3...Τ' αρπάζουνε από όπου μπορουνε! σ.σ. ενημερότητα εφκα και εμένα 28-2-2019, την ασφαλιστική ιδιότητα με μητρώο του τσμεδε που έγραψε ο φίλος isoskelis από που τη βλέπεις?
 14. Τάχα λένε ότι στο επόμενο ειδοποιητήριο Ιανουαρίου που θα βγει μέσα Φλεβάρη θα προσπαθήσουν να γίνει ο συμψηφισμός με τα εισοδήματα του 2016... Για να δούμε αν είναι αλήθεια ή μούφα πάλι.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.