Μετάβαση στο περιεχόμενο

kaparo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

654 profile views
  1. Γεια σας, Χρόνια Πολλά κι όλας!! Λοιπόν μου έκαναν δώρο ένα καλοριφέρ λαδιού το οποίο είναι 2000 watt, 9 φέτες και συγκεκριμένα αυτό http://vassilias.gr/?wpsc-product=r-2009&lang=el αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα το ρυθμίζω στο high και τον θερμοστάτη στο MAX Αλλά πότε η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει ούτε το μισό του θερμοστάτη..δηλαδή φτάνει μέχρι τα 2/5 περίπου του θερμοστάτη. Γνωρίζει κάποιος αν παίζει να έχει πρόβλημα ή απλά δεν έχει την δύναμη να πάει παραπάνω; Ο χώρος που το χρησιμοποιώ είναι 15 τ.μ. άντε το πολύ 18.. Υ.Γ. Συγγνώμη αν το forum σας δεν είναι το κατάλληλο μέρος απλά ήρθα εδώ μέσω Google που βρήκα δυο θέματα με καλοριφέρ λαδιού! Υ.Γ. 2 όταν το ρυθμίζω τον θερμοστάτη μέχρι την θερμοκρασία που φτάνει λειτουργεί μια χαρά...δηλαδή σβήνει και ξανά ανοίγει μόλις πέσει η θερμοκρασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
  2. Ευχαριστώ να 'στε καλά!Να φανταστώ θα χρειαστούν και πολλά λεφτά;;
  3. Ο Παππούς δεν είχε χαρτιά ήταν στα λόγια όλα(από όσο ξέρω)!! έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς από όλους (αδέρφια, ξαδέρφια(καθώς έχει πεθάνει και ο άλλος θείος μου,όχι αυτός που θέλει να μου παραχωρήσει το ποσοστό, ο άλλος) και ο θείος μου). Δηλώνουμε όλοι το ποσοστό που μας αναλογεί στην εφορία!Ο θείος μου θέλει να μου το δώσει αλλά στα λόγια! χαρτιά δεν υπάρχουν! Με λίγα λόγια Χαρτιά δεν υπάρχουν καθόλου Ο παππούς μου είχε 5 παιδιά(4 γιοι και 1 κόρη) και τα άφησε σε αυτά εκτός από την κόρη. Ο ένας θείος μου έχει πάρει το πατρικό του πατέρα μου και ο πατέρας μου και τα άλλα δυο αδέλφια του έχουν πάρει το υπόλοιπο οικόπεδο το οποίο το δηλώνουν όλοι στην εφορία. Ο πατέρας μου πέθανε και τα ποσοστά τα πήρε η μάνα μου και εμείς (4 αδέρφια). Μετά πέθανε και ο άλλος θείος μου και πήραν τα ποσοστά τα παιδιά του(3 στο σύνολο) και η γυναίκα του-θεία μου. και έχει μείνει ο θείος μου ο οποίος θέλει να μου δώσει το μερίδιο του. Χαρτιά δεν υπάρχουν και έχουν όλοι κάνει αποδοχή κληρονομιάς!και όλοι οι προαναφερόμενοι τα δηλώνουν στην εφορία. Ελπίζω μην σας μπέρδεψα παραπάνω! Ευχαριστώ, Ηλίας Υ.Γ. στα χαρτιά που μου έχει δώσει η λογίστρια λέει στα στοιχεία της διεύθυνσης: Εντός οικισμού! (Άρα πιάνετε για οικόπεδο; )
  4. Γεια σας, Καταρχήν όσο αφορά το τίτλο δεν ήξερα ακριβώς τι να βάλω οπότε αν δεν είναι σωστός ας διορθωθεί. Το πρόβλημα μου τώρα είναι το εξής: Ο παππούς μου είχε ένα οικόπεδο (το οποίο τόσο καιρό νομίζαμε ότι είναι αγροτεμάχιο αφού που και που μας έρχεται να πληρώσουμε 1 ευρώ για αγροτεμάχιο, αλλά στο Ε9, που πήρα στα χεριά μου πρόσφατα, λέει οικόπεδο). Αυτό το οικόπεδο πήγε στον πατέρα μου και σε άλλα δυο αδέλφια του!Ο Πατέρας μου πέθανε και πήγε στην μάνα μου και σε εμάς τα παιδιά.. Το θέμα είναι πως τότε δεν είχαν χαρτιά και ήταν μόνο στα λόγια και το μόνο που το δηλώνουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι στην εφορία! Ο ένας ο θείος μου θέλει να μας παραχωρήσει το δικό του μέρος αλλά πώς θα γίνει χωρίς χαρτιά; Κτηματολόγιο δεν υπάρχει και το μέρος αφορά τον _____________ στον Δήμο _________ (όπου πλέον με τον Καλλικράτη έγινε δήμος __________). Η λογίστρια μας μας είπε ότι πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα τοπογραφικό καθώς και να πάμε σε ένα συμβολαιογράφο.. Τι πρέπει να κάνω;Πόσο θα στοιχίσει; Άκουσα για πάρα πολλά λεφτά! Ευχαριστώ, Υ.Γ. Ο θείος μου εδώ και 2-3 χρόνια σταμάτησε να το δηλώνει στην εφορία του νομίζοντας ότι το δηλώνουμε εμείς το κομμάτι του κάτι το οποίο δεν το κάναμε και από ότι μου είπε η Λογίστρια δεν γίνετε χωρίς χαρτιά. Υ.Γ.2 Ένδειξη ΑΠΑΑ 2 και κατηγορία ακινήτου 4, Επιφάνεια 1000 (στοιχεία από το Ε9)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.