Μετάβαση στο περιεχόμενο

electropower

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

electropower's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καθολικής Εκκλησίας 1 Πειραιάς. Το ΚΕΠΕΚ είναι στον 5ο.
  2. Γενικά έχουν γίνει λάθη στη μεταφορά ακινήτων από το Ε9. Δεν εμφανίζονται ακίνητα που πρέπει, ενώ εμφανίζονται κάποια άλλα που δεν ισχύουν πλέον. Αν κάνω τις αντίστοιχες προσθήκες-διαγραφές πόσο καλυμμένος είμαι? Επίσης, εξοχική κατοικία: έχω ψιλή κυριότητα κ επικαρπία 50-50 οι γονείς μου. Μέχρι πέρσι το δήλωναν οι ίδιοι στον πίνακα 5 του Ε1. Φέτος δεν είναι καταχωρημένο το ακίνητο (από τα στοιχεία του Ε9 στη δήλωση των επικαρπωτών), ενώ είναι καταχωρημένο εις διπλούν στη δήλωσή μου (κυρίου). Έχει συμβεί κατι παρόμοι σε κάποιον για να μας διαφωτίσει πώς θα κινηθούμε (για να αποφύγουμε όσο γίνεται την ουρά της εφορίας)?
  3. Επειδή έκανα τη διαδικασία πριν από λίγες μέρες, ας ανανεώσω τις πληροφορίες. Λοιπόν, χρειάζονται για κάθε άδεια τα εξής: Αίτηση Υπεύθυνη Δήλωση μόνιμης κατοικίας του Ν. 1599/86 συμπληρωμένη με το κείμενο: «… διαμένω στην παραπάνω διεύθυνση από το έτος…..μέχρι σήμερα» Η Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ( από αστυνομία ή από την γραμματεία της οικείας Υπηρεσίας Ανάπτυξης ή από ΚΕΠ ) Βεβαίωση Τ.Ε.Ε. με φωτογραφία και βεβαίωση ΔΟΑΤΑΠ ( για όσους προέρχονται από ανώτερες σχολές του εξωτερικού Δυο (2) πρόσφατες όμοιες φωτογραφίες Παράβολο χαρτοσήμου 30 € ( πράσινο ) ή διπλότυπο εφορίας Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή κάρτας παραμονής – εργασίας εν ισχύ σε περίπτωση αλλοδαπών Έναρξη επαγγέλματος από εφορία ( εφόσον υπάρχει ) Σας επισυνάπτω την αίτηση, όπως τη βρήκα στο site της νομαρχίας (patt.gov.gr), στο οποίο βρίσκει ο καθένας κ σε ποια περιφέρεια ανήκει. Μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου κ μου είπαν ότι σε 1-2 βδομάδες θα με ειδοποιήσουν με sms στο κινητό (!!!) να παραλάβω τις άδειες. Τα παραπάνω αφορούν άδεια ηλεκτρολόγου. Άδεια μηχανολόγου δε μπορούν να μου βγάλουν, λόγω του ότι έχει "παγώσει" η νομοθεσία. Αυτά! 2840_40_eggrafi_mixanologon_politexneiou.doc
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.