Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

dhmhtrhspm

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

dhmhtrhspm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα θα μπορούσε να μου πει κάποιος τις διαφορές μεταξύ του υδροξειδίου του ασβεστίου του υδράσβεστου και του κοινου ασβέστη(καποια απο αυτα μαλλον ειναι ένα και το αυτό απλά είμαι ψιλοάσχετος στο θέμα).
  2. Καλήσπερα συνάδελφοι για άλλη μία φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας.Στη σχολή έχω αναλάβει μια εργασία με θέμα σταθεροποίηση επιχωμάτων με υδραυλικές κονίες και βιομηχανικά παραπρο'ι'όντα και αυτή την στιγμή ασχολούμαι με την υδράσβεστο, θα ήθελα λοιπόν αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πρακτικά τη διαδικασία της σταθεροποίησης αυτής και τα μηχανήματα που χρειάζεται.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  3. και για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι μόνο σε χημική σταθεροποιηση και όχι μηχανική...
  4. οπως ξερετε η ιστορία με τα βιβλία είναι πονεμένη τα υπόλοιπα επαφίωνται στη δική μου μελέτη και δυστυχως για μένα ευτυχώς για την Ελλάδα η χώρα μας έχει ως επι το πλείστον καλά εδάφη που ακόμα και όταν δεν έχει παντα υπάρχουν κοντα δανειοθαλάμοι με θραυστά ετσι η σταθεροποίηση που κατά κανόνα χρησιμοποιείται ειναι αυτή με τσιμέντο και θραυστά, έτσι λοιπόν εγώ επειδή πρέπει να παρουσιάσω στην τάξη την κάθε μέθοδο πρέπει να βρω στοιχεία όπως κοστη, μηχανήματα που θα χρειαστουν-κ.α. που μπορώ να βρω σε βιβλιογραφεία-που δυστυχώς εταιρίες που επικοινώνησα στην Κρητη απ όπου είμαι δεν μπορούσα να βοηθήσουν καθώς δεν είχαν ξανακάνει, συνάδελφε Κώστα τα link που μου έκανες post τα έκανες για να επικοινωνήσω με τις εταιρίες αυτές ?
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι, χρειάζομαι βοήθεια σε μία εργασία που έχω αναλάβει, ξέρει κανείς τα μηχανήματα που χρειαζονται καθως και την διαδικασία της σταθεροποιησης για σταθεροποίηση με τσιμέντο υδράσβεστο, άσφαλτο, ιπτάμενη τέφρα η όποια άλλη γνωρίζει(road tech κ.τ.λ.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.