Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sotiris76

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ναύπλιο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

sotiris76's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. για την μελετη θα χρειαζεται το προγραμμα του ΤΕΕ? ( οχι επιθεωρηση, μελετη)
  2. μέχρι πρότινος υπογραφή για θερμομόνωση είχαν και οι Η/Μ τώρα που αντικαταστήθηκε η θερμομόνωση από Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης - Κτίριο, Κέλυφος γιατί δεν μπορούν?
  3. για σχεδια πολεοδομιας, και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω αποτυπωση ολου του πινακα αλλα για υποπινακα διανομης δεν ξερω αφου μονο δυο νεες γραμμες ειναι μια για 5 ρευματοδοτες και μια για 8 φωτα ( εδω μπορει να τις κανω 2 αναλογα με τι φωτα θελει ο πελατης) κινηση δεν υπαρχει ευχαριστω παντως για την απαντηση σου
  4. γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα ηλεκτρολογικά στην περίπτωση που γίνεται προσθήκη/επέκταση βιομηχανικού κτηρίου? αποτυπώνω και την υφισταμένη κατάσταση των γραμμών και πίνακα ή απλά προσθέτω 2 καινούργιες γραμμές (μια για ρευματοδότες και μια για φωτισμό) που χρειάζομαι στο καινούργιο κτήριο? χρειάζεται να γίνει υποπίνακας? με θεμελιακή γείωση χρειάζεται το υφιστάμενο κτήριο είχε στην μελέτη του.
  5. είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εχω παράρτημα σε αλλο νομό απο αυτόν που είναι η έδρα μου?
  6. Δυστυχώς ο μελετητής είναι κάποιας ηλικίας και δεν θέλει να καταλάβει, η μελέτη έγινε το 2000 στο χέρι όπως και τα σχέδια (χωρίς χρήση κάποιου προγράμματος ) μπορώ να απευθυνθώ στην πολεοδομία για αυτό, γιατί έχει εγκριθεί από πολεοδομία (ποιος τα κοιτάει εκεί να μου πεις), μπορώ να κάνω εγώ τη μελέτη και να το πω στην συνέλευση της πολυκατοικίας?
  7. στην πολυκατοικια που μενω (piloti και 5 οροφοι) ο μηχανικος που εκανε την μελετη θερμικων απωλειων θεωρησε οτι οι ενδιαμεσοι οροφοι 2,3,4 εχουν απωλειες απο το δαπεδο και την οροφη αντιστοιχα του καθε οροφου. αποτελεσμα αυτου ο 1ος οροφος να εχει λιγοτερες απωλειες (βαση μελετης) απο τους ενδιαμεσους, καθως και ο 5ος ελαχιστα περισοτερες. ειωαι λογικο αυτο? επισης ολοι οι οροφοι εχουν το ιδιο εμβαδον και τις ιδιες εξωτερικες πλευρικες επιφανειες. διαβαζοντας το ΤΟΤΕΕ τισ περισσοτερες απωλειες τισ εχουν ο 1ος και τελευταιος. παρακαλω πειτε την αποψη σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.