Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christiana Maria Charalampi

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Christiana Maria Charalampi

  1. Από την διατύπωση ισχύει μόνο για το 4014 και όχι για τον 3843, δεδομένου ότι οι δόσεις έχουν ήδη υπολογιστεί και εκδοθεί από την Πολεοδομία

    (και δεν γίνεται μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος ώστε ο επαναυπολογισμός να ήταν εφικτός)

     

    Εξάλλου, το λέει και στην διατύπωση:

    - Για όσους πολίτες επιλέξουν την εφάπαξ καταβολή του προστίμου διατηρείται η έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό του. Για όσους πολίτες επιλέξουν να καταβάλουν το 30% του συνολικού ποσού προστίμου έως την 31η/01/2013 (σε παλιές και νέες δηλώσεις), παρέχεται έκπτωση 10% στο συνολικό ποσό. Αναστέλλεται μέχρι 31/01/2013 η απένταξη από τις ρυθμίσεις του νόμου καθώς και οι προσαυξήσεις για δηλώσεις που παρουσιάζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

    · Επιτρέπεται η διενέργεια οιασδήποτε δικαιοπραξίας καθώς και η έκδοση σχετικής διοικητικής πράξης, χωρίς να είναι απαραίτητη η ολοσχερής εξόφληση του προστίμου, αλλά ενός ποσοστού 30 % αυτού μέχρι 31/01/2013 (παλαιών και νέων δηλώσεων).

    · Δίνεται η δυνατότητα περαίωσης μέχρι 31/01/2013 με αποπληρωμή του εναπομείναντος ποσού όλων των εντάξεων που έγιναν με τον ν.3843/10 (τακτοποίηση Η/Χ και αλλαγών χρήσης) ανεξαρτήτως του ποσού του προστίμου που έχει καταβληθεί έως σήμερα.

     

    Συνεπώς δίνεται η δυνατότητα μόνο περαίωσης για 3843 μέχρι 31/01/2013 και όχι και έκπτωσης.

     

     

     

     

     

     

    Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο ΦΕΚ το λέει αυτό; Για την έκπτωση 10%..??????

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.