Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

as

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by as

  1. Πρόκειται για στεγασμένη εξέδρα σε ποτάμι που θα χρησιμοποιείται ως χώρος καφετέριας. Μπορεί να με βοηθήσετε στο πώς θα υπολογίσω τα φορολογικά γιατί ο πελάτης μου ζητάει να του πω το ποσό της αμοιβής του μηχανικού. Ευχαριστώ.
  2. Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο ήθελα να ρωτήσω, επειδή έχω μία άδεια σε εξέλιξη, αν είναι καλύτερο να δείξω από τώρα στο τοπογραφικό μου την περιτοίχιση που πιθανόν να κάνει ο ιδιοκτήτης έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον προβλήματα και χρειαστεί να μπει σε νέα έξοδα. Ευχαριστώ
  3. Πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή με πυλωτή. θα ήθελα να ρωτήσω ποιές είναι οι ελάχιστες διαστάσεις του κλιμακοστασίου? Επίσης, στη δική μας πολεοδομία ζητάνε η απόσταση (από εκεί που καταλήγει μία σκάλα μέχρι τον απέναντι τοίχο ίση με 1.50 μέτρο και την αντίστοιχη απόσταση από εκεί που ξεκινάει η σκάλα μέχρι τον απέναντι τοίχο του ορόφου ίση με 1.20μ. μπορείτε να μου πείτε που αναφέρονται αυτές οι απαιτήσεις στη νομοθεσία? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  4. Μήπως αλλάζει πάλι με το καινούριο νομοσχέδιο που θα ψηφιστει το ύψος του υπογείου από τη στάθμη εδάφους???
  5. Όλα όσα αναφέρεις τα γνωρίζω. Απλά, έψαχνα το πώς ακριβώς αποφασίζεται η διάμετρος που θα έχει ο κυκλικός κόμβος και το πλάτος του δρόμου γύρω από τον κόμβο. Φαντάζομαι ότι ανάλογα με την ταχύτητα που επιθυμούμε στον κόμβο και το μήκος των οχημάτων που κάνουν χρήση του κόμβου αποφασίζεται και το πλάτος. Το μόνο που βρήκα είναι ένα προγραμματάκι σε demo που δείχνει τις κινήσεις διαφόρων τύπων οχημάτων σε ένα κόμβο. Σε ευχαριστώ πάντως.
  6. τι εννοείς "δεν βρήκες"? Βιβλίο αυτόνομο "ροτόντες" δεν υπάρχει εκτός και αν ψάξεις στους γερμανούς. κατα τ'αλλα, όλα όσα σου ειπα παραπάνω και για τις καμπυλότητες μιλάνε, και για τις ορατότητες λένε και για τα πλάτη λένε. εγώ τον ψαριανό που βλέπω, μεχρι και το πλάτος της σταγόνας/μηκος νησίδας και τι R παίρνεις ανάλογα την περιοχή, ακόμη και σήματα που βάζεις έχει. δηλαδή εσύ τι θέλεις για να καταλάβω? Όλα όσα αναφέρεις τα γνωρίζω. Απλά, έψαχνα το πώς αποφασίζεται τι διάμετρο θα έχει ο κυκλικός κόμβος και πόσο πρέπει να είναι το πλάτος του δρόμου γύρω από τον κόμβο. Φαντάζομαι ότι ανάλογα με την ταχύτητα και το μήκος των οχημάτων που κάνουν χρήση του κόμβου αποφασίζεται και το πλάτος.
  7. Δε βρήκα κάτι καθαρά για κυκλικό κόμβο.
  8. Έχει κανένας υπόψιν του βιβλιογραφία?
  9. Υπάρχουν προδιαγραφές σχεδιασμού κυκλικού κόμβου? Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.