Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

evans_art

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Χίος
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

evans_art's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφοι καλημερα, Βρήκα ενα διαμέρισμα και ενδιαφέρομαι να αγοράσω, ειναι σε κατηγορία 5 δηλ εχει καλύψει σε τετραγωνικά πάνω απο το 40% δηλ στην ουσία 22τμ ενω ειναι στην πραγματικότητα ολο μαζι 55.65τμ , μπορεί να μου πει κάποιος αν ειναι λόγος να μην το αγοράσω ? ξερει κανεις τι θα κοστισει στην τραπεζα γης. ευχαριστω.
  2. σε ευχαριστω πολυ βοήθησες παρα πολυ !!!
  3. Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου , δηλαδή μπορώ να καν παύση και όχι διαγραφή και να πληρώσω το ένα εξάμηνο που χρωστώ στο ΤΣΜΕΔΕ και όποτε θελήσω να ξανακάνω έναρξη , σωστά κατάλαβα ? αναφέρθηκες σε κάτι ΜΕΚ ή/και ΜΕΕΠ επειδή ήμουν Αγγλία δεν τα γνωρίζω αυτά τι είναι φαντάζομαι δεν θα έχω κάτι τέτοιο … οπότε να πάρω τηλέφωνο στα τηλέφωνα που μου έδωσες και να τους πω ότι θέλω να κάνω παύση σωστά ? επίσης χρειάζεται να πάω αυτοπρόσωπος Αθήνα ? Περιμένω την απάντηση σου , Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Καλή σου ημέρα !
  4. Γεια σε όλους , εδω και πολύ ώρα διαβάζω το φόρουμ αλλά ακόμα την απάντηση που ψάχνω νομίζω ότι δεν την έχω βρει , είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς που έκανα το λάθος να γραφτώ στο ΤΕΕ (το 2012 Αύγουστο συγκεκριμένα) αλλά δεν έχω εργασία και οπότε δεν μπορώ να πληρώνω το ΤΣΜΕΔΕ , κατανόησα το γεγονός ότι είναι δύσκολο να ξεγραφτείς από το ΤΕΕ αλλά στην περίπτωση που θα ξεγραφτείς γίνετε να ξαναγραφτείς στο μέλλον η εκεί τέλειωσαν όλα ? επίσης γίνετε να γίνει παύση και όχι διαγραφεί και με ποιον τρόπο ? έχουμε κάτι σίγουρο για όσο αφοραει τα παραπάνω ? μένω Χιο όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ και στα τηλέφωνα του ΤΕΕ αλλά δεν απατάνε, Με εκτίμηση προς όλους !
  5. γεια σε ολους , θα ηθελα παρακαλω να ξερω αν η απλή περιτοίχιση από λιθοδομή μέχρι ένα μέτρο (1,00 m). αναφερεται αποκλειστικα σε πετρινο τοιχο ?! σας ευχαριστω πολυ και καλη σας συνεχεια !
  6. Σας ευχαριστώ, πολύ θα το διαβάσω , όπως ανέφερα είμαι πολύ καινούριος δεν ξέρω ακόμα πως λειτουργεί ο χώρος εδώ … παρεμπίπτοντος έχω βρει απάντηση στο ερώτημα μου , και πάλι ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση !!!
  7. Για σας και πάλι , βρήκα ότι για λιθόκτιστη αποθήκη έως και 15τ.μ μπορώ να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας (στα καλλιεργούμενα αγροκτήματα) , το οικόπεδο μου είναι περίπου 9 στρέμματα (ο πελάτης δεν είναι γεωργός αλλά καλλιεργεί για προσωπική χρήση) και έχει υφιστάμενο κτήριο που έχει πάρει όλο το ποσοστό κάλυψης όπως είναι έως στιγμής τα πράγματα. γνωρίζω ότι 2 στρέμματα είναι εντος οικισμού αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αυτό , περιμένω κάποιες διαδικασίες πρώτα να γίνουν … κάποια συμβουλή για αυτό παρακαλώ αν γίνετε , ευχαριστώ πολύ !! Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη επανάληψη του ιδίου ερωτήματος. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Didonis.
  8. Για σας και πάλι , βρήκα ότι για λιθόκτιστη αποθήκη έως και 15τ.μ μπορώ να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας (στα καλλιεργούμενα αγροκτήματα) , το οικόπεδο μου είναι περίπου 9 στρέμματα (ο πελάτης δεν είναι γεωργός αλλά καλλιεργεί για προσωπική χρήση) και έχει υφιστάμενο κτήριο που έχει πάρει όλο το ποσοστό κάλυψης όπως είναι έως στιγμής τα πράγματα. γνωρίζω ότι 2 στρέμματα είναι εντος οικισμού αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αυτό , περιμένω κάποιες διαδικασίες πρώτα να γίνουν … κάποια συμβουλή για αυτό παρακαλώ αν γίνετε , ευχαριστώ πολύ !!
  9. Συνάδελφοι για σας σε όλους , είμαι πολύ νέος στον ελληνικό χώρο και δεν γνωρίζω αρκετά όσον αφόρα νομοθεσίες κτλ. θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει , για βοηθητικό χώρο/αποθήκη 30τ.μ. (για διαμερίσματα λόγο έλλειψη χώρου και χωρίς υπολειπόμενο δομήσιμο χώρο) έχω το δικαίωμα της κατασκευής της και αν ναι χρειάζομαι κανονικά άδεια όπως σε κάθε κτήριο, σας ευχαριστώ πολύ έκτον προτέρων !
  10. Perfection requires a touch of madness !!!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.