Μετάβαση στο περιεχόμενο

ελευθερια..

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

796 profile views

ελευθερια..'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνα με το 23/15α, θα πληρωθεί μόνο το σχετικό παράβολο για όλες αυθεραισίες, και για αυτή του παραχωρητηρίου και για τις υπόλοιπες που έγιναν μετά;
  2. Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση κι εγώ σχετικά με κατασκευές του ΟΕΚ. (άρθρο 23, παράγραφος 15α). Υπάρχει παραχωρητήριο για ένα ισόγειο, χωρίς όμως οικοδομική άδεια. Από εκεί και πέρα έγιναν κι άλλες αυθαιρεσίες(όροφος και ένα ισόγειο). Πως ακριβώς θα ενταχθούν στο νόμο όλα αυτά;
  3. Καλησπέρα σας, είμαι νέα μηχανικός και ασχολούμαι τώρα με μία έκδοση άδειας μικρής κλίμακας και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρότυπο για την βεβαίωση μηχανικού ότι δεν θίγονται στοιχεία του φέροντα οργανισμού. Τι ακριβώς πρέπει να αναγράφεται εκεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλημέρα σας, είμαι νέα πολιτικός μηχανικός και τώρα μου έτυχε μια ευκαιρία να ασχοληθώ με εκτιμήσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει..αν υπάρχει γενικώς δουλειά πάνω σ αυτό τ κομμάτι τώρα και αν αξίζει να ασχοληθώ με αυτό και ποια είναι η διαδικασία λίγο πολύ..ή να ψαχτώ να βρω δουλειά σε κάτι άλλο όπως μελετητικά γραφεία κλπ. (Παρόλο που εκεί επίσης ξέρω ότι έχει πέσει η δουλειά και ήδη εδώ και ένα χρόνο ψάχνω κ δεν βρίσκω) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο topic κ εγώ θα γράψω εδώ τον προβληματισμό μου. Τελείωσα Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ τον Ιούνιο και η πρώτη μου σκέψη ήταν να ψάξω να δω τι παίζει στην αγορά εργασίας αφού δεν υπάρχει κάτι που να με τραβάει ιδιαίτερα για μεταπτυχιακό. Αυτό που διαπίστωσα βέβαια ήταν πως στις ελάχιστες θέσεις για Πολιτικούς Μηχανικούς ζητάνε και το μεταπτυχιακό πλέον, γι αυτό κι εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσω τις σπουδές μου. Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι σε πιο κλάδο να στραφώ. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο αντικείμενο να με τραβάει θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που ίσως θα με βοηθούσε μελλοντικά για εργασία. Ακούω διάφορα για μεταπτυχιακά σε ενέργειες και πετρέλαια αλλά είμαι μπερδεμένη πολύ. θα ήθελα την άποψη σας και τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  6. Βασικα κανω πρακτικη στον λιμενα και σ αυτη την φαση γινεται η μελετη για να βρουμε τους καταλληλους προσκρουτηρες και την προσφορα λογικα μετα απο την εταιρεια, για να χρηματοδοτηθει αυτο απο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Απλα δεν ξερω πως να ξεκινησω και τι πρεπει να ψαξω για να καταλληξω στους προσκρουτηρες που θα επιλεξω.
  7. Γεια σας, ειμαι φοιτητρια ακομα Πολιτικος Μηχανικος και αυτην την περιοδο κανω πρακτικη. Το θεμα που μου εχουν δωσει να ασχοληθω αυτην την περιοδο ειναι η ευρεση των καταλληλων προσκρουτηρων για τις προβλητες του λιμανιου. Εγω αφου συγκεντρωσω ολα τα χαρακτηριστικα των πλοιων που δενουν στο λιμανι, με ποια λογικη θα επιλεξω τους καταλληλους προσκρουτηρες??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.