Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

vkoumoul

Members
  • Περιεχόμενα

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

vkoumoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ανεξάρτητη αποθήκη φέρετρων σε υπόγειο χώρο επιτρέπεται? Ή πρέπει να ειναι Ισόγειο?
  2. Πηγα στην Αττικα bank . ζητησα να παρουν το ποσο των 1600 ευρω απο τη καρτα και να τους δώσω και 475, 52 μετρητα και μου ειπαν δε γινετα. Το εχει κανεις κανεις?
  3. Πλήρωσα με πιστωτική, της γυναικας μου γιατί το οριο μου στη visa ειναι 1800, ενώ το τσμεδε 2075. Mastecard ενω ΄διαβασα οτι παίρνει μου ειπαν οτι δε γίνεται, δέχονται μονο visa . Δόσεις δεν έχει μόνο εφαπαξ
  4. Η νομοθεσία μιλαει για αλλαγή χρήσης ή προσθήκη σε υπάρχων ΠΔ110/2004. Εμεις κάνουμε νομιμοποίηση υπάρχοντος από το 1999 υπεραγοράς με άδεια απ το δήμο. Τελικά είχαν πληρωθεί θέσεις για την άδεια ίδρυσης στο δήμο, οπότε τα αποδέχθηκε η πολεοδομία μετά με από μικρή συζήτηση.
  5. Έχει εκτελεστεί αυθαίρετη αλλαγή χρήσης. Πληρώνω παράβολο, όλα οκ , καταθέτω φάκελο νομιμοποιησης , μελέτες οκ, ΙΚΑ οκ, και μου ζητάνε να πληρώσω τις θέσεις στάθμευσης που προκύπτουν και να βρω σε παρακείμενο χώρο το 50% των απαιτούμενων.Με τη πληρωμή του παράβολου ο ν4178/2013 δεν αναφέρει οτι δεν αναζητείται τίποτα άλλο. ποια η άποψη σας? Πρόκειται για υπεραγορά τροφίμων με νόμιμη άδεια λειτουργίας, και οικοδομική άδεια του που αναφέρει το πρώτο οροφο σαν αποθηκη και όχι σαν καταστημα
  6. Εγώ πάλι έκανα αίτηση μεσω του συστήματος και μου το γύρισαν σε εφαπαξ καταβολή. με εκπτωση
  7. Έπεσε στα χέρια μου άδεια προσθήκης κεραμοσκεπής του 1997 σε κτήριο ιδιόκτητο του με άρχική άδεια 1968 που με το νόμο τρίτση α-β ΄ φάση το είχε νομιμοποιηση μια προσθήκη 35 τμ Στο διάγραμμα κάλυψης της άδεια του 1997 το έχει δείξει το νομιμοποιημένο τμήμα και η άδεια έχει εκδοθει από την πολεοδομία (νομαρχία αθηνών, δήμος κηφισιας λέει η σφραγίδα). Εγώ θεωρώ οτί αφού το σφράγισε η πολεοδομία είναι τρίτη φάση. Συμφωνείτε διαφωνείτε και γιατί?
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση αυτό πίστευα και εγώ για αυτό ρώτησα μήπως αλλάξαν οι ταχύτητες. Θα πάρω ένα δεκάμετρο καλώδιο.
  9. Παρέλαβα σήμερα το hp designjet 111. Προς στιγμή εκτύπωσα ότι βλακεία μου ήρθε για δοκιμή. Καλός είναι. επειδή τον έχω λίγο μακριά και έχω δύο υπολογιστές για σχέδιο στο γραφείο μου θέλω να ρωτήσω (για να μην γεμίζω καλώδια) έχει δοκιμάσει κανείς Print Server με Ethernet (έχω δει D-LINK DPR-1020 PRINTSERVER ή TP-Link TL-WPS510U Wireless Print Server G)
  10. Αν τα πρόστιμα έχουν πληρωθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τη γίνεται?
  11. Πελάτης έχει πληρώσει το πρόστιμο του 3843 /2010 για σοφίτα Εχει όμως υπέρβαση ύψους κατα 1,5 μέτρο Το πρόστιμο με το 4014 βγαίνει 1000 ευρώ μικρότερο. Συμψηφισμός γίνεται?
  12. Και εγώ εκεί παραξενεύομαι και σε ρωτάω σε πια περιοχή είσαι Για το λόγο οτι εγκατάσταση 10 καθαρό έχω βάλει στην Αττική είναι στα 13400 με 13.800 το πρώτο χρόνο με βελτιστες κλίσεις και γερμανικά πάνελ mage (30 χρονια εγγυηση του 80% απόδοσης, 12χρονια 90%,) Κοίταξα τα πάνελ που αναφέρεις και είναι από τις πολυ καλές εταιρείες αλλά δεν εχουν καλύτερες αποδόσεις από τα mage η τα bosch που χρησιμοποιώ για να μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η διαφορά την οποία την εγγυάται. Σου έχει πει τίποτα για βάσεις που αλλάζουν κλίση μήπως?
  13. Η απόδοση μου φαίνεται λίγο υπερβολική. Σε ποια περιοχή γίνεται η εγκατάσταση? Η τιμή είναι λογική. Οι εγγυήσεις είναι οι σύνηθες.
  14. Σε περίπτωση που η χρήση της ταράτσας άνηκε σε έναν ιδιοκτήτη (πχ οικοπεδουχου), θα μπορούσα να υπογραψω ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.