Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kostas121212

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kostas121212

  1. Να σας πω την αληθεια σκεφτομαι λογω του οικονομικου να παω στην δανια (θα μου ερθει ποιο φθηνα λογω καποιων γνωστων εκει) και επειδη εχω ακουσει καλα λογια για το DTU. Οσον αφορα την αγορα εργασιας ναι καποια στιγμη θελω να γυρισω πισω Ελλαδα γιαυτο θελω να βρω κατι που να με βοηθησει και για εδω!
  2. γενικα ξερεις ποσο αποροφηση εχουνε τα MSc του DTU σε εξωτερικο και ελλαδα?
  3. Συνηθως εχω ακουσει πως εξαρταται απο ποσες θεσεις εχουνε να καλυψουνε, καθως και αλλα διαφορα. Antboton για το DTU τα εχεις ακουσει αυτα η γενικα?
  4. ευχαριστω φιλε. εχεις να προτεινεις καποιο msc μηπως? Εγω καπου εκει θα εχω βαθμο τελειωνω φετος ενεργειακος μηχανικος ( ενεργειακη ηλεκτρολογια ) οτιδηποτε αλλη πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη!
  5. Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για μεταπτυχιακο στην δανια, συγκεκριμενα στο DTU. Κυριως για το τι κριτηρια χρειαζεται να πληρω ωστε να με δεχθουνε (και κατα ποσο ισχυει οτι πρεπει να εχεις 7.5 μ.ο. πτυχιου, κατι που δεν εχω). ειμαι φοιτητης σε ΤΕΙ, και εχω αρχισει και το ψαχνω για να φυγω εξωτερικο για καποιο καλο μεταπτυχιακο που (ΙΣΩΣ) βοηθησει να κανω κατι καλο στο μελλον!
  6. BUMP!!! Λιγες εξτρα πληροφοριεσ μηπως μπορεσει καποιος και βοηθησει. Το πτυχιο που παιρνω ειναι βασικα, ηλεκτρολογου απο ΤΕΙ , οπως απο αποιοδηποτε αλλο τει ηλεκτρολογου.( απτο ΤΕΕ εχει αναγνωριστει μονο αυτο για την ωρα οχι το "ενεργειακος")
  7. Καλησπερα!! Βρισκομαι σε μια καμπη της ζωης μου που θα αποφασισω τι θα κανω στο μελλον μου και θελω να βρω πληροφοριες για να ξερω πως να υπολογισω τα εξοδα μου (και το μελλον μου κατεπεκταση). Θα μπω κατευθειαν στο ψητο! Ειμαι φοιτητης του ΤΕΙ ενεργειακης τεχνολογιας της αθηνασ (με κατευθυνση ενεργειακου ηλεκρολογου), σε ενα χρονο περιπου τελειωνω, και θα ηθελα πληροφοριεσ σχετικα με το τι μεταπτυχιακο μπορω να κανω, που, (τιμες ισως) και τι δουλεια μπορω να βρω μετα, που συμφερει εδω η στο εξωτερικο να δουλεψω. Το μεταπτυχιακο μπορει να βοηθησει και ποσο? Στην Ελλαδα η στο εξωτερικο ειναι πιο καλα? (Ειμαι ασχετος με το θεμα οποτε και καποια βλακεια να ειπα συγχωρεστε με.. απλα για ενημερωση ψαχνω!) Ευχαριστω εκ των προταιρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.