Jump to content

iks

Core Members
 • Posts

  474
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by iks

 1. Και πριν υπήρχε αυτό. Γράψε μία Τ.Ε. ότι δεν απαιτείται βάσει των εγγράφων. ΕΕΔΜΚ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ 66800_18.pdf
 2. Α. Π.: οικ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/71309/2964 Ημ/νία: 27/07/2021 Συνάδελφε νομίζω για αυτές τις εργασίεςς δεν θέλει ΕΕΜΚ
 3. Το θέμα είναι ότι στην εξουσιοδότηση μέσω gov θα πρέπει να περαστουν και τα στοιχεία (όλα) του εξουσιοδοτούμενου, από τον εξουσιοδοτούντα.
 4. Αναφέρεται στις Ανακοινώσεις στην ιστοσελιδα του προγράμματος.
 5. Απόφαση υπ’ Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/111748/70/19-11-2020 Παρ. 6 Τα κτίρια που χρησιμοποιούνται ως χώροι λατρείας και τα μεμονωμένα κτίρια, με συνολική ωφέλιμη επιφάνεια μικρότερη από πενήντα τετραγωνικά μέτρα (50 τ.μ.) εξαιρούνται από την υποχρέωση έκδοσης ΠΕΑ (περιπτώσεις β’ και ε’ της παρ. 7 του άρθρου 4 του σχετ. α’). Όμως, η έκδοση ΠΕΑ είναι δυνατή εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.
 6. Για νέα μίσθωση επαγγελματικού χώρου (ισόγειο κατάστημα πολυκατοικίας), απαιτείτα ΗΤΚ??
 7. https://exoikonomo2020.gov.gr/-/apaitoumene-diadikasia-se-periptose-ekprothesmes-eedmk
 8. DIB, θυμάσαι βάσει ποιας εγκυκλίου ή ΦΕΚ εάν έχει γίνει ενεργειακή παρέμβαση, μπορούμε να βγάλουμε καινούριο ΠΕΑ?
 9. Mάλλον το προβλημα είναι (όσο γνωρίζω) ότι δεν βρίσκεις λέβητα υγραερίου <20 kW. Βάλε την κατηγορία 2900 ευρώ. Διάβασε και την πρώτη παράγραφο στην σελ. 47 του Οδηγού.
 10. Συνάδελφοι, υπάρχει η δυνατότητα αιτήματος παράτασης στο Εξοικονομώ Αυτονομώ??(καταληκτική ημερομηνία αρχές Απριλίου 2022)
 11. Συνάδελφοι, το έσβησαν από τα μηνύματα στον ΕΦΚΑ το παραπάνω μήνυμα "οφειλόμενες εισφορές (2-5/2020) οι οποίες είχαν τεθεί σε αναστολή είσπραξης έως 31/12/2021, θα διαβιβασθούν στο ΚΕΑΟ εντός του Ιανουαρίου 2022 προκειμένου να τις εξοφλήσετε σε εώς 36 ή 72 δόσεις (ν.4821/2021), μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΚΕΑΟ”.? (Δεν έχω οφειλές)
 12. Συνάδελφοι, πληρώνει το Εξοικονομώ?? από 15/12/2021 είμαι κατάσταση 9α αλλά η ΕΘΝΙΚΗ βγάζει μυνήματα προβλημάτων. Σε επικοινωνία μαζύ τους μου λένει υπάρχει πρόβλημα και θα διορθωθεί. Κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία??????????
 13. Δεν βρήκα κάπου αλλού σχετικό θέμα. Για βεβαίωση πρώτης ρευματοδότησης από ΔΕΔΔΗΕ για διαμέρισμα στου Ζωγράφου (για 4495), υπάρχει κάποιο e-mail ΔΕΔΔΗΕ Αθήνας να στείλω το αίτημά μου? Τι συνημμένα πρέπει να βάλω στην αίτηση?
 14. Συνάδελφοι, για όλους τους εργολάβους έχω την κάτωθι παρατήρηση (ΦΠΑ κανονικά 24%) ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε διευκρινήσεις αναφορικά με το ποσοστό ΦΠΑ του παραστατικού. Τι να αναρτήσω????????????
 15. Συνάδελφοι , σε περίπτωση που κατά την καταχώρηση της Αιτησης στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ- ΑΥΤΟΝΟΜΩ έγραψα κατά λάθος αντί Περικλέους 28 (πραγματική διεύθυνση) Περικλέους 26, έχει εγκριθεί και είμαστε σε φάση εργασιών , τι κάνω?? Εχει συμβεί αυτή η αβλεψία σε άλλο συνάδελφο?? Σε λάθος ενότητα το έβαλα.
 16. ΕΝΤΥΠΟ 1Α θ. ειδική αιτιολόγηση για την αντικατάσταση υφιστάμενων αντλιών θερμότητας αέρα– αέρα διαιρούμενου τύπου (split unit) για θέρμανση/ψύξη χώρου: Βεβαιώνεται ότι οι υφιστάμενες μονάδες ………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. (αναγράφεται ο αριθμός, ο τύπος, τα ενεργειακά χαρακτηριστικά τους - COP) που θα αντικατασταθούν δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις του Κ.Εν.Α.Κ Ερώτημα : η σύγκριση γίνεται με το Κτίριο Αναφοράς δηλ. SCOP = 3,2, SEER = 3,0 ??????????????????????
 17. ΟΑ 1979 πολυκατοικίας στο Γουδί, σε ποια πολεοδομία ψάχνω τα σχέδια της ΟΑ?? Ευχαριστώ
 18. moneftsis Γράφεις ημερομηνία>ποντίκι πάνω σε ένα άλλο κελί>αριστερο κλικ στο κελί>κράτησε την ημερομηνία.
 19. Τριόροφη πολυκατοικία οροφοδιαμερισμάτων (Ισ. +2 οροφοι) στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ του οικοπεδου δεν αναφέρει συμβόλαια σύστασης οριζοντίων ιδιοκτησιών, αλλά ότι δημιουργούνται τρεις οριζόντιες ιδιοκτησίες με απόφαση του προισταμένου του Κτηματολογικού Γραφείου (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ). Είναι αυτό σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών?? Στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ του 1ου ορόφου, αναφέρει μόνο το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου. Μπορώ να τακτοποιήσω με 4495 και να κάνω ΗΤΚ για το οροφοδιαμέρισμα του 1ου ορόφου???
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.