Μετάβαση στο περιεχόμενο

Brain Storming

Members
  • Περιεχόμενα

    22
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

868 profile views

Brain Storming's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μόλις έκανα προφίλ στο πληροφοριακό σύστημα. Εμεις τι ειμαστε υποχρεωμενοι να κάνουμε πέρα απο απολογιστική έκθεση ως Τ.Α. Επίσης πως γινεται αυτή η έκθεση? Τι θα γράφει? Υπάρχει κάποιο πρότυπο?
  2. Χαιρετώ την κοινότητα, και εγώ με την σειρα μου θέλω να αποποιηθώ τα windows και εγκατέστησα την τελετυταία έκδοση του Linux mint σε ένα παλιό laptop με επεξεργαστή Intel Centrino με 2 gb ram. Εκατέστησα όπως είναι λογικό την 32bit αρχιτεκτονική. Πάνω που πορώθηκα και λέω θα τα χρησιμοποιώ αποκλειστικά κατάλαβα ότι είμαι δέσμιος των windows και των επαγγελματικών πακέτων της 4Μ. Για να πώ την αλήθεια ούτε το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ 1.31 δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω. Και ακόμα ψάχνομαι για ποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα να μπορέσω να εγκαταστήσω για να δουλέψω. Να σημειωθεί οτι παρέχω υπηρεσίες σε ενα συναδελφο Πολ. Μηχανικο κάνοντας του τα σχέδια απο τα αυθαίρετα. Ενημερώστε με αν μπορείτε αν εσείς έχετε προσαρμοστεί και πώς. Δεν θέλω λύση στο πιάτο, απλώς κάποιες κατευθύνσεις. Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Θα επανέλθω όταν επικοινωνήσω και εγώ με το ΚΕΠΕΚ Θεσσαλονίκης. Πρέπει να ανταλλάσουμε πληροφορίες γιατι θα βρεθούμε πρό εκπλήξεως καμιά φορά και θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει.
  4. Συνάδελφοι χαιρετώ. Μπορώ να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρότυπο για μελέτη εφαρμογής για υπόγεια δεξαμενή προπανίου 2,5 κ.μ. γιατι πηγαίνω στα τυφλά. Η εταιρεία προμηθευει την δεξαμενή με leasing αλλά χρειάζετε μελέτη εφαρμογής και δεν βρίσκω κάποιο πρότυπο, ούτε ξέρω από που να ξεκινήσω. Θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ.
  5. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Δεν θα γίνουμε κράτος ποτέ με τέτοιους πολίτες!!!
  6. Όλα με την ίδια αίτηση? Η' πρέπει να προηγηθεί ''τροποποίηση'' παθητικής και μετά από υπόδειξη μέτρων να προβώ σε μελέτη ενεργητικής με άλλη αίτηση ?
  7. Η άδεια είναι του 2001. το θέμα μου είναι στην διαδικασία γιατί δεν μου το διευκρίνισαν. Κάνω αίτηση ταυτόχρονα για αναθεώρηση παθητικής και έγκριση ενεργητικής? Εκεί χάθηκα. Στην παθητική θα το δείξω κατάστημα, ενώ στην ενεργητική αναψυκτήριο?
  8. Σε ισόγειο κατάστημα 40 τ.μ. που κατά την αυτοψία βρέθηκε παράνομο πατάρι 20 τ.μ. μου ζητάνε ενεργητική και παθητική αναθεώρηση. Σαν καταστήματα κάνω την αναθεώρηση της παθητικής? Ετσι κάνω και την ενεργητική?
  9. Φίλε μου ΑΕΚΤΖΗ παρακολουθώ το θέμα γιατί έχω και εγώ μια παρόμοια υπόθεση. Μάλλον θα προσανατολιστώ στο 1. Στην πολεοδομία ένας (ανεπίσημα) μου είπε ότι δεν γίνεται & να περιμένω διευκρινιστική!!!
  10. φίλε μου ενδιαφέρομαι για την αγγελία! Στείλε μου μήνυμα! [email protected]

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.