Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

aidin

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by aidin

  1. Το ζήτημα με το e-adeies το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος? Το τι αφορά η βεβαίωση έχει συζητηθεί επαρκώς πιστεύω... Θα δοκιμάσω να καλέσω helpdesk και θα επανέλθω... Καλημέρα, μόλις επιβεβαίωσα με helpdesk. Δεν βγαίνει κάποια πράξη, στον πελάτη δίνουμε την ΤΕ που υποβάλαμε στα αρχεία με το υδατογράφημα και εκτυπώνουμε και την αίτηση, That's all folks!
  2. Το συστημα ζητάει να ανεβάσεις ανάθεση/ανάληψη και ΤΕ. Όταν οι καρτέλες με τα απαραίτητα συμπληρωθούν και πατήσεις υποβολή βγαίνει το κλασσικό κουμπί για στέλεχος αλλά όταν το πατάς προκύπτει κενή σελίδα. Στα αρχεία της αίτησης υπάρχουν με υδατογράφημα πλέον μόνο η ΤΕ και η ανάθεση/ανάληψη που ανέβασες...
  3. "Ο κάτωθι υπογράφων Μηχανικός βεβαιώνω ότι δεν απαιτούνται εγκρίσεις από φορείς ή συλλογικά όργανα για τις εργασίες .................................................. σε οριζόντιο ιδιοκτησία (...............................................) σε κτίριο επί της ανωτερω διεύθυνσης. Βεβαιώνεται επίσης ότι επιτρέπονται οι εργασίες επί του κτιρίου και ότι για τις εργασίες αυτές δεν απαιτείται ΕΕΔΜΚ ή άλλη άδεια." Αυτό γράφω στην Τ.Ε. που ανεβάζω και μετά στέλνω πελάτη με το υδατογράφημα του συστήματος καθότι δεν βγαίνει "αδειόφυλλο" πράξης από το σύστημα
  4. Είχα και εγώ την ίδια απορία, υποθέτω δεν βγαίνει κάτι και δίνουμε στον πελάτη την τεχνική έκθεση με τη σφραγίδα του e-adeies??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.