Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Superchem

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.138 profile views
  1. Στην πολυκατοικία που μένω αλλά και σε πολλές άλλες συμβαίνει το εξής. Κάποιοι γνωστοί ή άγνωστοι έχουν τοποθετήσει ανάμεσα σε δύο κολώνες της οικοδομής μια σιδεριά σαν πόρτα και την κλειδώνουν με μια αλυσίδα και ένα λουκέτο. Εκεί παρκάρουν το αυτοκίνητο τους και λένε ότι τους ανήκει ο χώρος. Άλλοι δεν βάζουν αυτοκίνητα αλλά συγκεντρώνουν παλιά και άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια και ότι άχρηστο υπάρχει που όμως να έχει μεγάλο όγκο και εμποδίζει κάποιον να μπει μέσα και να χρησιμοποιήσει τον χώρο. Αυτή η σιδεριά που τοποθετούν εμποδίζει τους υπόλοιπους να μπουν στην πυλωτή και να παρκάρουν τα οχήματα τους. Ταυτόχρονα εμποδίζουν και το παρκάρισμα έξω από την πυλωτή και δηλώνουν ότι είναι ιδιωτικό παρκινγκ. Άλλοι δηλώνουν ότι ο χώρος αυτός είναι η αποθήκη τους. Τι μπορεί να γίνει ώστε αυτοί που το κάνουν από την μία να αφαιρέσουν την σιδεριά και από την άλλη να αποζημιώσουν τους υπολοίπους κατοίκους που τους εμπόδιζαν αλλά και προκαλούσαν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
  2. Εγώ σπούδασα χημικός μηχανικός και δεν μπόρεσα ποτέ μου να βρω δουλειά. Έφτασα τα 46 και ακόμα ψάχνω. Δεν με παίρνουν ούτε σε άσχετες δουλειές. Σκέτη απελπισία. Κανείς να μην σπουδάσει σε αυτήν την σχολή, θα μείνει για πάντα άνεργος. Βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Didonis
  3. Η διαγραφή μου από το ΤΕΕ έγινε περίπου 2 μήνες μετά την αίτηση και την διαγραφή μου την έστειλαν ταχυδρομικά.
  4. Έκανα διαγραφή από το ΤΕΕ και έγινε δεκτή, πρέπει να κάνω και από το ΤΣΜΕΔΕ; Που γίνεται η διαγραφή από το ΤΣΜΕΔΕ; στην πόλη κατοικίας ή στην Αθήνα στα κεντρικά;
  5. Γνωρίζει κάποιος αν στην Σαουδική Αραβία υπάρχουν θέσεις εργασίας για χημικούς μηχανικούς.
  6. Το καλύτερο βιβλίο για χημικό μηχανικό είναι το Plant Design and Economics for Chemical Engineers του Timmerhaus.
  7. Γειά σας δυστυχώς έχασα την ταυτότητα του ΤΕΕ και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να βγάλω άλλη ταυτότητα και αν το ΤΕΕ μπορεί να μου δώσει καινούργια άδεια.
  8. Τι να την κάνω την συλλογική σύμβαση άμα δεν μπορώ να βρω δουλειά.
  9. Γεια σου φίλε. Που την βρήκες αυτή τη δουλειά που σου δίνουν 1800 χ14. Εμένα μου λένε για 400 χ5 και πάλι δεν τους κάνω.
  10. Εάν δεν με προσλαμβάνουν λόγω μηδενικής προϋπηρεσίας, τι επάγγελμα από εδώ και πέρα να ακολουθήσω; Σερβιτόρος, Μπάρμαν ή Λαντζέρης; Μήπως πωλητής;
  11. Γειά σας είμαι απόφοιτος του τμήματος χημικών μηχανικών του ΑΠΘ από το 2000 και έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 2002. Από τότε δεν έχω δουλέψει ποτέ σαν χημικός μηχανικός. Υπάρχει καμμία πιθανότητα να βρω δουλειά σαν χημικός μηχανικός τώρα το 2012 ή θα μου πουν ότι δεν έχω προϋπηρεσία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.