Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nikolas1986

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

721 profile views

nikolas1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό προσπαθώ κι εγώ να κάνω σιγά σιγά. Και γενικά δεν ντρέπομαι καθόλου. Ο κάθε άνθρωπος με τις φοβίες του. Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω. Επίσης αν η σκαλωσιά έχει αυτό το πράσινο δίχτυ μου είναι πολύ πιο εύκολο να βγώ. Θέλω να το ψάξω βέβαια.
  2. Ναι απλά πως θα κάνω μελέτες η υποστήριξη χωρίς καμία εμπειρία. Εγώ έψαχνα μήπως κάνω κάποιο σεμινάριο εξειδίκευσης . Παράδειγμα σε συντήρηση υποσταθμων και βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Και για να φρεσκαρω γνώσεις αλλά και να αποκτήσω μια εξειδίκευση.
  3. Δηλαδή; Αν μπορείς να βοηθήσεις ; Σε τεχνικό κομμάτι με το άλλο θα μπορούσα να ασχοληθώ;
  4. Και το θέμα είναι ότι μου αρέσει το τεχνικό κομμάτι. Και θα ήθελα να ασχοληθώ.
  5. Πριν μπω στο ΤΕΙ δοκίμασα και δούλεψα βοηθός σε έναν εργολάβο φίλο του πατέρα μου. Από κάποια στιγμή και μετά καταλάβαινα ότι άρχισε να παίρνει στροφές το μυαλό μου. Έχω ανέβει σε σκάλα στα 5 6 μέτρα αν θυμάμαι καλά αν και φοβόμουν αρκετά. Προσπαθώ να το καταπολεμήσω αυτό που με βασανίζει. Αυτοπεποίθηση στην δουλειά έχω γενικά και αν ασχοληθώ θα ανταποκριθώ γιατί μου αρέσει και πιάνουν τα χέρια μου. Το θέμα είναι όμως το εξής. Ότι αναγκαστικά και έτσι είναι το σωστό χρειάζεται να περάσεις από το στάδιο του βοηθού και μετά του τεχνίτη. Γιατί από μόνο του το πτυχίο δεν εξασφαλίζει τίποτα. Απλά μέχρι τώρα αυτό με φρέναρε από το να το ψάξω ζεστά γιατί θεωρούσα ότι δεν θα με δεχόντουσαν πουθενά.
  6. Χαίρετε. Θα ήθελα να σας εκθέσω κάποιους προβληματισμούς μου. Σπούδασα ηλεκτρολόγος στο ΤΕΙ Λάρισας. Δυστυχώς τελείωσα σε μια πολύ άσχημη περίοδο το 2010 όπου ούτε πρακτική δεν μπορούσα να βρω. Το πρόβλημα είναι το εξής. Είναι μία δουλειά που μου αρέσει πολύ και πιστεύω πως έχω τις δυνατότητες να γίνω καλός σε αυτό. Αλλά δυστυχώς το πρόβλημα της υψοφοβίας η ακροφοβίας(δεν έχω καταλήξει ακόμα, αν και προσπαθώ να το ξεπεράσω) δεν με έχει αφήσει να ασχοληθώ και να εξελιχθώ σε αυτό το επάγγελμα. Εσείς που ενδεχομένως είστε μέσα στον χώρο πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να εργαστεί σε αυτή την δουλειά έχοντας τέτοιο θέμα? Σας ρωτώ διότι είμαι 34 χρονών και ήδη έχω αργήσει πολύ, αλλά πάντα θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος αρκεί να υπάρχει όρεξη. Θα με βοηθούσε πολύ η άποψη σας.
  7. Απ'ότι βλέπω kusta 180 είσαι μηχ.μηχανικός στην Λάρισα.στην Λάρισα σπούδασα ηλεκτρολόγος στα ΤΕΙ.θα ήθελα πολύ να βρώ μια δουλειά στην Λάρισα.αν έχεις κάτι στα υπ'όψιν θα το εκτιμούσα δεόντως.ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΔΩ.ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MASTER-D ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ SMA ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παρακαλώ, γράφετε τα μηνύματά σας με πεζά. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, miltos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.