Μετάβαση στο περιεχόμενο

jekishan

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

jekishan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι ισχύει για τους όρους δόμησης (αρτιότητα , Σ.Δ., κτλ), σε οικόπεδο εκτός σχεδίου του οικισμού Ποτίδαιας Χαλκιδικής; Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την πολεοδομίας αλλά δεν βγάζω άκρη.
  2. Παιδιά ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι για το εξής: Ήμουν μισθωτός για 2 χρόνια μέχρι πριν 10 μέρες ,μέσω ενός προγράμματος του οαεδ για νέους πτυχιούχους( πολ/μηχ). Ο μισθός μου ήταν 625 € ,κ ο εργοδότης πλήρωνε τσμεδε και ικα. Πέρασα απο το τσμεδε να δω τι έχω να πληρώσω μεχρι το τέλος του χρόνου και μου κάναν μια "σπουδαία" ανακάλυψη- αποκάλυψη. Επειδή λέει ο μισθός μου ειναι λιγότερος απο τον κατώτατο ( 693€),και δεν μπορώ να διακιολογήσω τις εισφορές που πληρώνω (απο ότι κατάλαβα), πρέπει να κάνω εκκαθάριση και θα βγεί ενα ποσό να πληρώσω λέει για αυτα τα 2 χρόνια. Και περίμενα να με πάρουν τηλέφωνο να μου πούν αυτο το ποσό γιατί έπρεπε να το υπολογίσουν.. Εν τέλει με πήρανε και μου είπαν οτι είναι 818€. Είναι δυνατον; Με ποιά λογική; Δεν φτάνει που έπαιρνα λιγότερα πρέπει να πληρώσω κιόλας; Μήπως έκαναν λάθος παραλείποντας το γεγονός οτι είναι πρόγραμμα του οαεδ? Αφου οι εισφορές έχουν πληρωθει κανονικά, ποιό το προβλήμά τους; Αν ισχύει αυτό έχω κάνει διαγραφή χθές!!Γιατί πρόκειτε ξεκάθαρα για κλέφτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Παιδιά ας απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι για το εξής: Ήμουν μισθωτός για 2 χρόνια μέχρι πριν 10 μέρες ,μέσω ενός προγράμματος του οαεδ για νέους πτυχιούχους( πολ/μηχ). Ο μισθός μου ήταν 625 € ,κ ο εργοδότης πλήρωνε τσμεδε και ικα. Πέρασα απο το τσμεδε να δω τι έχω να πληρώσω μεχρι το τέλος του χρόνου και μου κάναν μια "σπουδαία" ανακάλυψη- αποκάλυψη. Επειδή λέει ο μισθός μου ειναι λιγότερος απο τον κατώτατο ( 693€),και δεν μπορώ να διακιολογήσω τις εισφορές που πληρώνω (απο ότι κατάλαβα), πρέπει να κάνω εκκαθάριση και θα βγεί ενα ποσό να πληρώσω λέει για αυτα τα 2 χρόνια. Και περιμένω να με πάρουν να μου πούν αυτο το ποσό. Είναι δυνατον; Με ποιά λογική; Δεν φτάνει που έπαιρνα λιγότερα πρέπει να πληρώσω κιόλας; Αφου οι εισφορές έχουν πληρωθει κανονικά, ποιό το προβλήμά τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Παιδιά είμαι Πολιτικός Μηχανικός, 25 χρονών.Πέρυσι τελείωσα την σχολή και εχω μια μικρή εμπειρία.Ψάχνω για δουλειά προς τα Εμιράτα.Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο site να κοιτάξω ή οτιδήποτε αλλο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.