Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

aMalikoutis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

aMalikoutis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα . Εκπονώ την πτυχιακη μου εργασία και χρειαζομαι την αντοχή σε κρούση(αk=cm kg/cm2) ή απορροφούμενη ενέργεια κρουσης (Joule) απο καποιο αδρανη υλικο για να συνεχίσω την μελέτη μου. Βρίσκω πληροφορίες μόνο για τον τροπο πραγματοποιησης του πειράματος και όχι καταχωρημένες έτοιμες τιμες. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοήθεια.
  2. Κατασκευασε το στο Soldworks να δεις τις καταπονησεις που εχεις.Τα εξεταζεις ως beams.
  3. Καλησπερα.Αυτο που αναρτησες δεν ειναι μηχανολογικο σχεδιο.Ορισε τις διαστασεις της κατασκευη σου με σαφηνεια,ολες στην οψη που δινεις. Το πλαισιο θα γινει απο στρατζαριστο και θα ακουμπισουν λαμαρινες;Περιεγραψε το λιγο γιατι δεν σε καταλαβαινω.
  4. Δωσε πληροφοριες για την κατασκευη σου... διαστασεις,απο τι υλικο θες να γινει κλπ. να σε βοηθησω,γιατι αλλο βλεπω οτι ειναι το πρωτο και αλλο το δευτερο σχεδιο σου. Με την δουλεια cnc τι εκανες?
  5. Καλησπερα. To παρακατω που σου γραφω ειναι εφοσον καταπονειται μονο σε στρεψη και ο αξονας δεν φερει καποιο γραναζι σφηνα κλπ. Θα πρεπει να ελενξεις τις τασεις που αναπτύσσονται . Για υλικο ck60 εχουμε tεπ=40Ν/mm2 αν θυμαμαι καλα.(ανετρεξε σε πινακα υλικων) αρα (400x10^3)/0.2x(40)^3)<=40N/mm^2 Δηλαδη 31.25N/mm2<40N/mm2 αρα αντεχει. (Στο αξονα σου αναπτυσονται 31.25N/mm2) Στην περιπτωση που υπαρχει και καμψη υπολογιζουμε με αλλο τροπο ισοδυναμη ταση σν με λογο καταπονηση δυναμικης φορτισης αο. Kαλο βραδυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.