Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

stef_79

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stef_79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, Το ερώτημά μου αφορά στο εάν είναι επιλέξιμο στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' Οίκον το τιμολόγιο Ενεργειακής Επιθεώρησης (1ης και 2ης), το οποίο έχει εκδοθεί από εταιρεία, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ενερεγιακών Επιθεωρητών. Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής που υπογράφει τα ΠΕΑ είναι εταίρος και μισθωτός στην συγκεκριμένη εταιρεία. Ευχαριστώ
  2. για άλλη μια Κυριακή (17/11) εκτός λειτουργίας το www.­buildingcert.­gr μάλλον λόγω της επετείου
  3. Δεν έχω πάρει σφραγισμένη άδεια από πολεοδομία. Είναι προαπαιτούμενο να έχει προηγηθεί η διαδικασία αδειοδότησης; (το έργο είναι σε εξέλιξη..)
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθηθεί για τον ηλεκτροφωτισμό τμήματος δημοτικής οδού. Συγκεκριμένα, χρειάζεται να τοποθετηθούν 21 φωτιστικά ισχύος 150watt το καθένα (με 3 ξεχωριστές γραμμές). Ποια η διαδικασία ηλεκτροδότησης; Γίνεται αίτημα στη ΔΕΗ για την κατάλληλη παροχή βάση του συνολικού φορτίου και στη συνέχεια χρειάζεται να γίνει ΥΔΕ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..
  5. Καλησπέρα, Για μια σύγχρονη γεννήτρια (Mecc Alte ECP28-2L/4 ) ποια η μέγιστη ισχύς βραχυκυκλώσεως; Το ρεύμα βραχυκυκλώσεως είναι Ic > 3xIn για την συγκεκριμένη γεννήτρια In = 36A άρα Ic > 108A.
  6. Καλημέρα, Για την έκδοση άδειας οικοδομής σε περιοχή όπου δεν υπάρχει αποχετευτικό δίκτυο είναι αποδεκτό στη μελέτη αποχέτευσης να προταθεί σηπτική δεξαμενή και απορροφητικός βόθρος;. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω ποιες πρέπει να είναι οι αποστάσεις του βόθρου από όμορα οικόπεδα και τη θεμελίωση της οικοδομής;
  7. Καλημέρα σε όλους, Σε ήδη υπάρχον κτίριο 30 μ2 πρόκειται να γίνει προσθήκη 25 μ2. Απαιτείται άδεια για την προσθήκη ή κάποιες επιμέρους μελέτες όπως ΚΕΝΑΚ για το τμήμα της προσθήκης ή και για όλο το κτίριο; Η προσθήκη είναι μικρότερη από 50 μ2 και το συνολικό κτίριο (υφιστάμενο+προσθήκη) υπερβαίνει τα 50μ2.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.