Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Alepos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alepos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εξηγώντας την κατάσταση στον/στην πελάτη/τρια,μετά από ερωτήσεις σε νομαρχια, τοπογραφικη υπηρεσια , τοπ.μηχ/κο, η απάντηση ήταν ότι δεν "θέλει να μπλέξει με τέτοια, αλλά προτιμά μια σήμανσση με χρήση κορδέλας και πασσάλων", !?
  2. Καλησπέρα σας, είμαι νέος Πολ.Μηχ/κος και θα ήθελα να ζητήσω την βοηθειά σας. Έχω να σημάνω της κορυφές ενός αγροτεμαχίου με βάσει το ευρύτερο τοπογραφικό σχέδιο του αναδασμού μιας περιοχής, ετσι ώστε να ορίσω με ακρίβεια τον χώρο εργασιών που απαιτεί η νομαρχία για καθαρισμό του αγροτεμαχίου από αδρανή υλικά. Με ενημέρωσαν ότι θα το αναλάβουν αυτοί αρκεί πρώτα να ορίσω/σημαδέψω με ακρίβεια τον χώρο. Ποιές είναι οι απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να κάνω. θα εκτιμούσα μια ιδιαίτερα αναλυτική απάντηση καθώς δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα σχετικό. (Με συγχωρείτε αν οι όροι που χρησιμοποιώ είναι αδόκιμοι, δεν είμαι Τοπ.Μηχ/κος και δεν γνωρίζω)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.