Μετάβαση στο περιεχόμενο

KAFETZIS

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

KAFETZIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η απάντησή μου προς τον νεαρό: Βάλε ως πρώτο στόχο το ΕΜΠ Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών,έχεις απεριόριστα δικαιώματα...(Ηλεκτρικά-Μηχανολογικα). Αν δεν πετύχεις ακολούθα το ΤΕΙ Πτυχιούχων Ηλεκτρολογων Μηχανικών, τα δικαιώματα αυτής της σχολής μπορεί να μην είναι απεριόριστα αλλά είναι υπερ αρκετά πιστεύω για να κάνεις τη δουλειά σου: Καταχρηστικά χρησιμοποιείται το Β.Δ/γμα 699/71 ΦΕΚ 233 τεύχος Α΄ Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Υπομηχανικού Β΄ τάξης αποκτάται Αυτοδίκαια από την Δ/νση Βιομηχανίας και επιτρέπει την Μελέτη, επίβλεψη, εκτέλεση και συντήρηση Ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Α’ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Φωτοβόλων σωλήνων και κινηματογράφων ισχύος 100kW. Γ’ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρομηχανολογικών και Ηλεκτρικών εγκαταστάσεων βιομηχανικών εργοστασίων και συνεργείων ισχύος 100kW. ΣΤ’ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρικών εγκαταστάσεων παραγωγής, μετατροπής, μεταφοράς μετασχηματισμού και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας 250kW Μετά την συμπλήρωση τετραετίας από την κτήση του πτυχίου και με προϋπηρεσία 4 ετών εκ των οποίων 1 έτος σε εγκαταστάσεις ρεύματος άνω των 1000 αποκτούν την Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Α΄τάξης Σκέψου και τη ΣΕΛΕΤΕ είναι μια καλή επιλογή. Απέφυγε τα κολέγια!!! Αυτές είναι οι συμβουλές μου. φιλικά, Καφετζής Νίκος Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά (2004)
  2. γνωρίζω τους κανόνες. υπάρχει μια νέα τεράστια βιβλιοθήκη στο ατει πειραιά, με πολλά βιβλία,εκεί θα βρει και της 4μ, ώστε να το διαβάσει και να μάθει πως λειτουργεί. αυτό εννοώ.
  3. Ξέσπασε κοπέλα μου, καλά κάνεις, μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!11
  4. καλησπέρα.Αρχικά γίνεται το σκάψιμο αυλακιών επι των τοίχων όταν η οικοδομή βρίσκεται ακόμη στα τούβλα και πριν το επίχρισμα. Στην συνέχεια γίνονται οι σωληνώσεις.Τέλος, οι καλωδιώσεις.Όταν η οικοδομή είναι έτοιμη από οποιεσδήποτε οικοδομικές εργασίες, εγκαθιστώνται μπριζοδιακόπτες, πίνακες, μετρητές.
  5. Μπορείς να κατέβεις μια βόλτα στο ΑΤΕΙ Πειραιά. Εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά με το 4Μ, αλλά και οτιδήποτε εσύ θες. Για να σε βοηθήσω, κάνε μια βόλτα κοντά στο Αμφιθέατρο Χατζηνικολάου!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.