Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tsabika94

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

tsabika94's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω κάνει ήδη αίτηση στις εστίες του πανεπιστημίου..και είναι σιγουρο πως όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές του πανεπιστημίου θα μπουν..αυτυχώς εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα!Πάντωσ με ανησυχεί το θέμα με το εδώ γιατί βασιζόμουν σε αυτό σε περ'οπτωση που κάτι συμβεί στην διάρκεια του πρώτου χρόνου..να έχω την θέση εδώ!θα το ψάξω να δω τι μπορώ να κάνω..
  2. Ινδικό,κινέζικό ελληνικό δεμ ξέρω πότε θα τρώω!Αντικειμενικά είναι καλύτερα εκεί..και ειμαι σχεδόν σίγουρη ότι θέλω να πάω..δεν θέλω ομως να πάρω λάθος απόφαση..γι αυτό συμβούλευτηκα εσάς που κάτι παραπάνω ξέρετε και έχετε ακούσει!Ευχαριστώ.
  3. Και εγώ όλα αυτά τα θετικά έχω στο μυαλό μου γι αυτό σκέφτομαι να στραφώ στο εξωτερικό..απλώς φοβάμαι μήπως πάρω βιαστηκές αποφάσεις..κάτι άλλο..θα μπορώ να είμαι γραμμένη και στην ξάνθη για όσο διάστημα θα είμαι στο εξωτερικό? Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας!
  4. Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δείλλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας.Είχω κάνει αίτηση σε πανεπιστήμια στην Σκωτία και με δέχτηκαν στο University of Strathclyde στο Civil Engineering!Έδωσα βέβαια και πανελλήνιες και τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι περνάω και πολιτικών μηχανικών Ξάνθης.Ποιον δρόμο να ακολουθήσω εξωτερικό ή Ελλάδα?Επίσης τι έχετε ακούσει για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και γενικά για την ζωή στην Γλασκώβη?
  5. Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δείλλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας.Είχω κάνει αίτηση σε πανεπιστήμια στην Σκωτία και με δέχτηκαν στο University of Strathclyde στο Civil Engineering!Έδωσα βέβαια και πανελλήνιες και τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι περνάω και πολιτικών μηχανικών Ξάνθης.Ποιον δρόμο να ακολουθήσω εξωτερικό ή Ελλάδα?Επίσης τι έχετε ακούσει για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και γενικά για την ζωή στην Γλασκώβη?
  6. Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δείλλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας.Είχω κάνει αίτηση σε πανεπιστήμια στην Σκωτία και με δέχτηκαν στο University of Strathclyde στο Civil Engineering!Έδωσα βέβαια και πανελλήνιες και τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι περνάω και πολιτικών μηχανικών Ξάνθης.Ποιον δρόμο να ακολουθήσω εξωτερικό ή Ελλάδα?Επίσης τι έχετε ακούσει για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και γενικά για την ζωή στην Γλασκώβη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.