Μετάβαση στο περιεχόμενο

esofiaki

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

esofiaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα Φαίδρα. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Απέκτησα τελικά βιβλιάριο ΙΚΑ! Θα συνεχίσω τώρα τη διαδικασία όπως μου την είπες. Σου ευχομαι ότι καλύτερο! Αλήθεια αγοράκι ή κοριτσάκι? Εγώ αγοράκι. Αν έχω στο μέλλον άλλη απορία θα ρωτήσω!
  2. Φαίδρα μπορείς να μου διευκρινήσεις και κάτι ακόμα?Πώς μπορώ να έχω 2 βιβλιάρια? Ενα του ΤΣΜΕΔΕ που έχω και ένα του είχα που θα πρέπει να Βγάλω???
  3. Mηπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει εφόσον ζητάνε βιβλιάριο ΙΚΑ, επειδή δεν είναι το ΤΣΜΕΔΕ στον ΕΟΠΠΥ, για να πάρεις την άδεια λοχείας-κύησης μπορείς να έχεις 2 βιβλιάρια?? Ενα του ΤΣΜΕΔΕ που ήδη έχουμε και ένα του ΙΚΑ? Εγώ είμαι μισθωτη στην εταιρία μου και μου πληρώνουν ΤΣΜΕΔΕ και ΙΚΑ ασθένεια σε χρήμα.
  4. Φαίδρα σε ευχαριστώ! Είσαι πολύ κατατοπιστική. Είμαι στον 7ο, μόλις μπηκα! Δεν έχω βιβλιάριο ΙΚΑ μόνο ΤΣΜΕΔΕ. Ούτε έχω πάρει αναρρωτική ποτέ. Βέβαια μου είπαν να πάω στο Ικα με το βιβλιάριο του ΤΣΜΕΔΕ... από το λογιστήριο της εταιρίας που δουλέυω. Δεν ξέρω αν ισχύει. Διαφορετικά θα πάω στο Ικα Ν.Ερυθραίας που μένω? Και κάτι ακόμα. Δεν πρέπει να πάω στο κέντρο μάνας και παιδιού του ΙΚΑ για την άδεια? Είναι το ίδιο?
  5. Καλησπέρα, Είμαι ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ και δουλεύω ως μισθωτή, άρα πληρώνει ο εργοδότης για μένα και στο ΙΚΑ το παροχή σε χρήμα. Βιβλιάριο βέβαια έχω του ΤΣΜΕΔΕ. Είμαι έγκυος και αναρωτιέμαι που θα πρέπει να πάω για να πάρω το χαρτί για την άδεια εγκυμοσύνης που δικαιούμαι πρίν και μετά τον τοκετό και με ποια έγγραφα. Στο ΤΣΜΕΔΕ ή στο ΙΚΑ? Κ σε ποιο τμήμα συγκεκριμένα? Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει σχετικά? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.