Μετάβαση στο περιεχόμενο

ar.par

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

649 profile views

ar.par's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα, σχετικά με το ΔΟΑΤΑΠ: Νομίζω κάτι παρόμοιο είπε και ο Σταύρος. Αρχικά να τονίσω το γεγονός πως το Μeng στην Αγγλία τουλάχιστον θεωρείται κατά πολύ ανώτερο μιας και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το ΜSc αλλά για να γίνεις δεκτός σε αυτό χρειάζεται να είσαι αρκετά καλύτερος από το μέσο φοιτητή στο εκάστοτε πανεπιστήμιο. Τελειώνοντας μετά από επικοινωνία μου με το ΔΟΑΤΑΠ με ενημέρωσαν πως αυτοί ασχολούνται κυρίως με μαθήματα και πως σε αρκετές περιπτώσεις προτιμούν το Μeng μιας και δεν υπάρχουν μαθήματα που έχουν περαστεί με χαμηλούς βαθμούς η με compensation...
  2. Παιδιά καλησπέρα σπουδάζω μηχανολόγος μηχανικός στο Newcastle University στην Αγγλία. Μόλις τελείωσα το δεύτερο έτος και έβγαλα ένα αρκετά καλό βαθμό οπότε και μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω Μeng ή Βeng και να συνεχίσω με ΜSc μετά. Στην Αγγλία το Μeng θεωρείται ανώτερο λόγο του ότι έχεις καλύτερους βαθμούς, δεν έχεις κοπεί ποτέ σε μάθημα κτλ. Από το πανεπιστήμιο με ενημέρωσαν πώς είτε κάνω Βeng είτε κάνω ΜSc τα μαθήματα θα ναι ακριβώς τα ίδια. Επομένως εγώ τι να προτιμήσω μιας και ενδιαφέρομαι και για την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ στην Ελλάδα??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.