Μετάβαση στο περιεχόμενο

MANOSCR

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    κρητη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. καλησπερα, μηπως ξερει καποιος να μου πει, τι θεωρειται επιτρεπομενη δομηση για συγκριση και υπολογισμο προστιμου αυθαιρετου σε αγροτεμαχιο με αδεια οικοδομης, ξενοδοχειου εκτος οικισμου. Η αδεια του 1979 σε αγροτεμαχιο 2300 τμ αναφερει επιτρεπομενη καλυψη 466 τμ και δομηση πανω απο 800 τμ. Εγω τις αυθαιρεσιες που εγιναν την δεκαετια του 90 θα τις συγκρινω με το 800 ή τα σημερινα δεδομενα? (δηλ 200 τμ?)
  2. Στο αρθρο 5 που λεει για την συσταση καθετης σε γηπεδο με αυθαιρετα, η παρ. 2 αναφερει οτι μπορει να συσταθει καθετη , εφ'οσον υποβαλει προσυμφωνο με πινακα κατανομης των αυθαιρετων που θα περιελθουν στην κυριοτητα του. που αναφερει οτι χρειαζεται τη συμφωνια με τους συνιδιοκτητες? η παρ. 3 αναφερει το 65% των συνιδιοκτητων σε γηπεδο με αυτοτελη οικοδομηματα μπορει να συσταθει καθετη........ , εχω την εντυπωση οτι η παρ. 3 αναφερεται σε νομιμες οικοδομες εκτος οικισμου ή σχεδιου, που θελουν να κανουν καθετη, αφου πεον θα μπορουν. καμια αποψη επι του θεματος?
  3. Στο αρθρο 5 που λεει για την συσταση καθετης σε γηπεδο με αυθαιρετα, η παρ. 2 αναφερει οτι μπορει να συσταθει καθετη , εφ'οσον υποβαλει προσυμφωνο με πινακα κατανομης των αυθαιρετων που θα περιελθουν στην κυριοτητα του. που αναφερει οτι χρειαζεται τη συμφωνια με τους συνιδιοκτητες? η παρ. 3 αναφερει το 65% των συνιδιοκτητων σε γηπεδο με αυτοτελη οικοδομηματα μπορει να συσταθει καθετη........ , εχω την εντυπωση οτι η παρ. 3 αναφερεται σε νομιμες οικοδομες εκτος οικισμου ή σχεδιου, που θελουν να κανουν καθετη, αφου πλεον θα μπορουν. καμια αποψη επι του θεματος?
  4. chryssa ,επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα , βρηκες λυση ή αναγκαστηκες να βρεις αλλο μηχανικο?
  5. καλησπερα, να κανω και εγω μια ερωτηση? σε περιπτωση συνενωσης 4 καταστηματων σε 1, μπορει να δηλωθει σαν διαφορετικη διαμερισματοποιηση οροφου και να βγει βεβαιωση χωρου κυριας χρησης, ωστε να αδειοδοτηθει σαν καταστημα υγειονομικου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.