Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

panmat

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

panmat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι όπως το θέτεις Παύλο. Ωστόσο, φαίνεται ότι με τα φορτία θα μπορέσω να απαλλαγώ από τη ΜΣΕ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου.
  2. Καλησπέρα σε όλους, έχω μία περίπτωση διαμερίσματος στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, ο οποίος είναι και ο τελευταίος, ενώ από πάνω (από το διαμέρισμα) υπάρχει στέγη. Στον όροφο αυτό με συνολική κάτοψη 211 τμ υπάρχει ένα μόνο διαμέρισμα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ορόφους όπου όλη η κάτοψη καλύπτεται από περισσότερα διαμερίσματα. Ως αποτέλεσμα στον 6ο όροφο έχουμε ένα διαμέρισμα επιφάνειας περίπου 110 τμ με έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο που είναι στην ουσία η πλάκα της οροφής διαμερισμάτων του 5ου (ανοιχτή βεράντα; δώμα;) στον οποίο έχει κατασκευαστεί επέκταση διαμερίσματος κατά 40 τμ. Με πρώτη ματιά είναι περίπτωση για ΜΣΕ, όμως αναρωτιέμαι μήπως μπορέσω να το γλιτώσω με την περίπτωση του 20% σε δώμα. Μπορεί όμως το συγκεκριμένο να θεωρηθεί ως δώμα; Και εάν πάμε με την περίπτωση δώματος, τότε θα μπλέξουμε με περιπτώσεις κοινόχρηστου χώρου; Έχει κάποιος παρόμοια περίπτωση ή έστω κάποια ιδέα. Σας ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος ή έχει προσπαθήσει να μεταφέρει μία δήλωση (που ήταν στον 4178 και μεταφέρθηκε στον 4495) πίσω στον 4178; Ευχαριστώ
  4. Ψάχνω για την περιοχή που βρίσκεται εκτός ΑΠΑΑ και με ενδιαφέρει το κομμάτι που είναι με πρόσωπο στη Λ. Κηφισίας και στη συμβολή με την Ερ. Σταυρού. Που μπορώ να δω τους χάρτες που αναφέρεις; Ευχαριστώ για την απάντηση. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πρόκειται όμως για το επάνω τμήμα όπως φαίνεται στο χάρτη που επισύναψα (στην "απέναντι" πλευρά της Ερ. Σταυρού και γωνία με Λ. Κηφισίας - εκεί που δεν φαίνονται οικοδομικά τετράγωνα).
  5. To ακίνητο βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας και της οδού Ερ. Σταυρού.
  6. Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω να βρω την τιμή ζώνης που ισχύει στην ιδιάζουσα περίπτωση που φαίνεται στην παρακάτω επισυναπτόμενη εικόνα. Είναι το τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου όπου βρίσκεται το ΟΑΚΑ αλλά και το νοσοκομείο "Υγεία". Η περίπτωση είναι ιδιαίτερη γιατί το συγκεκριμένο τμήμα φαίνεται να βρίσκεται σε περιοχή εκτός συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να το έχει αντιμετωπίσει ξανά και μπορεί να βοηθήσει;
  7. Αυτό που συμβαίνει όχι μόνο σήμερα αλλά και τις προηγούμενες φορές είναι απλά ντροπιαστικό για όλους μας. Καταλαβαίνετε ως τι μας αντιμετωπίζουν. Εγώ ντρέπομαι απλά. Είμαι στην πρώτη ασφαλιστική βαθμίδα ακόμη, αλλά με αυτά που βλέπω δεν θα προλάβω να πάω στη δεύτερη. Αφού από δω με διώχνουν θα με φιλοξενήσει κάποιο άλλο μέρος. Πάω τώρα με σκυμμένο κεφάλι να ζητήσω (ξανά) από τον πατέρα μου να μου δώσει συμπλήρωμα για να πληρώσω.
  8. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστούμε πολύ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.