Μετάβαση στο περιεχόμενο

zouzou

Members
  • Περιεχόμενα

    64
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.281 profile views

zouzou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα, έλαβα το κάτωθι μήνυμα κατά την διενέργεια του τελικού ελέγχου "Αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης για την αίτηση με κωδικό ........ Γενικό Σχόλιο Αξιολόγησης Κατόπιν διενέργειας ελέγχου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Οδηγό του Προγράμματος, παρακαλούμε να αναρτήσετε τα ζητούμενα δικαιολογητικά στην αίτησή σας. Δικαιολογητικά Ωφελούμενου ΥΔ ................ ΗΛΙΑΚΟΣ, ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου στην οποία θα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή (αρ. συναλλαγής, τράπεζα, ημερομηνία) εκτελέστηκε για λογαριασμό του στο πλαίσιο της Καταβολής Ιδίων Κεφαλαίων για το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ. ΥΔ ............. ΕΡΓΑΣΙΕΣ , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου στην οποία θα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή (αρ. συναλλαγής, τράπεζα, ημερομηνία) εκτελέστηκε για λογαριασμό του στο πλαίσιο της Καταβολής Ιδίων Κεφαλαίων για το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ. ΥΔ ............. ΥΛΙΚΑ , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου στην οποία θα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή (αρ. συναλλαγής, τράπεζα, ημερομηνία) εκτελέστηκε για λογαριασμό του στο πλαίσιο της Καταβολής Ιδίων Κεφαλαίων για το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ. Ζητώ μία επαλήθευση γιατί ένα λάθος θα μου κοστίσει τρίμηνη καθυστέρηση στην εκταμίευση... εννοεί ΥΔς του ωφελούμενου σωστά?
  2. καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο Ν4495 έχει καταλυτική ημερομηνίας ισχύος. ευχαριστώ
  3. καλησπέρα, για ΑΠΥ, για ΕΕΜΚ θερμοπρόσοψης για το εξοικονομω ΙΙ πρέπει να πληρωθεί και ΦΕΜ επ'αυτής? ευχαριστώ
  4. καλημέρα, έχει γίνει η κατάθεση των δικαιολογητικών για την τελική εκταμίευση στις 16/11/2018 και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση. Υπάρχει διορία για το ΕΤΕΑΝ να κάνει τον έλεγχο? ευχαριστώ
  5. είμαι επιβλέπων μηχανικός σε ένα έργο, στο στάδιο του 1ου ελέγχου από ελεγκτή δόμησης το πόρισμα ήταν θετικό, στην συνέχεια οι ιδιοκτήτες προέβησαν σε κατασκευή αυθαιρεσιών (τοιχεία, σκέπαστρα κα) παρά την προτροπή μου να μην το κάνουν. Οι εκτελεσθείσες εργασίες δεν είναι σύννομες και δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια αναθεώρηση. Ποιες θα πρέπει να είναι οι δικές μου ενέργειες για να μην μου επιβληθούν κυρώσεις σε μία τυχαία καταγγελία? (σύμφωνα με την παράγραφο 2 γραπτή ενημέρωση της ΥΔ υπό μορφή καταγγελίας? το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό...) ευχαριστώ
  6. καλημέρα, σε μια αίτηση για την κατηγορία δαπάνης 1. Α2 (ΙΙ) εξωστόθυρα, αντί για το μέγιστο ποσό επιδότησης των 350 ευρώ εγώ κατα λάθος το πολλαπλασίασα με 360 ευρω, δηλ. 9,40*360= 3384 αντί για 9,4*350=3290 , την διαφορά των 3384-3290=94 μπορώ να την μεταφέρω σε άλλη κατηγορία (πχ στα παράθυρα στα οποία έχω επιδοτηθεί με 270 ευρώ/τμ (με μέγιστο τα 440 ευρώ)? Θα υπάρξει θέμα όσο τον αφορά τον προυπολογισμό μια που επιδοτήθηκα με μία δαπάνη άνω της επιτρεπόμενης?
  7. Συγνώμη εννοούσα αν θα πάρει μειωτικό συντελεστή επιπλέον λόγω του ότι είναι σε στάσιμο οικισμό. Συμφωνώ με αυτή την άποψη και έτσι έγινε η δήλωση τελικά.
  8. καλησπέρα, σε στάσιμο οικισμό, μέσα σε οικόπεδο υπάρχει αυθαίρετη κατοικία και ανεξάρτητη αποθήκη. Μπορεί η αποθήκη να πάρει τον μειωτικό συντελεστή (θεωρώντας την ως παρακολούθημα της κατοικίας) Επικοινώνησα με το help desk, το οποίο δεν μου απάντησε γραπτώς αλλά με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου είπαν όχι, ο μειωτικός συντελεστής αφορά αποκλειστικά χρήση κατοικίας.
  9. συνάδελφοι καλημέρα, έλυσα μόνη μου (κατά λάθος) ένα πρόβλημα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας μήπως το συναντήσετε και εσείς. Δεν μπορούσα να καταχωρήσω στην καρτέλα παραστατικά ίδια κεφάλαια, τα ποσά των αναδόχων (δεν γινόταν η καταχώρηση, εννοώ δεν αποθηκευόταν), επικοινώνησα με help desk και μου είπαν να στείλω mail. Συνέχισα να προσπαθώ μέχρι που έκανα αντιγραφή επικόλληση του ποσού από ένα κελί του excel σε αυτό του προγράμματος και τελικά έγινε η καταχώρηση.
  10. καλημέρα, όσο αφορά το help desk, πλέον σχετικά εύκολα πιάνει κανείς γραμμή, απλά μετά από 4 λεπτά η γραμμή πέφτει, οπότε να είστε σύντομοι!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.