Μετάβαση στο περιεχόμενο

manolis34

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

manolis34's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειναι θερμοπλαστικοι και εχουν πιεση λειτουργιας 4000 βαρ και οριο θραυσεως 8000 βαρ . Και τα ακρα τους ειναι αρσενικα με σπειρωμα 9/16 και 3/8 . Γιατι ρωτας ?????? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. δεν θέλω να κόψω . απλά δουλέυω σε μια εταιρία στον πειραία με σωλήνες υδροκόπής . και θέλψ να πουλήσω . κυρίωσ θα ήθελα να βρώ τις εταιρίεσ που κατασκευάζουν waterjet .
  3. Καλημερα σε ολους το ονομα μου ειναι Μανωλης και ειμαι Μηχανολογος Μηχανικος Αυτη την περιοδο αναζητω στην αγορα ( ολης της χωρας ) αυτους που διαθετουν μηχανηματα CNC water jet ( υδροκοπη ) . Αν καποιος γνωριζει μηχανουργεια που κανουν υδροκοπες και μπορει να με καθοδηγησει η πληροφορια του θα ηταν για μενα παρα πολυ χρησιμη επανω στην δουλεια μου . Ειδα πιο πανω δυο σαιτ αλλα αυτα τα γνωριζω ηδη. Επισης με ενδιαφερει και οποιοσδηποτε αλλος τροπος υδροκοπης εκτος απο water jet . Y.Γ (1) εχω ακουσει οτι καποιες κατασκευαστριες εταιριες οπως πχ Ακτωρ χρησιμοποιουν μηχανηματα υδροκοπης στα εργα τους . ( αν καποιος γνωριζει κατι ) Υ.Γ(2) Δευτερευοντος με ενδιαφερει και η υδροβολη . Ευχαριστω ολους εκ των προτερων ( ακομα και αυτους που μονο θα διαβασουν και δεν θα μπορεσουν να βοηθησουν ) . Και η παραμικρη πληροφορια θα ηταν για μενα πολυ χρησιμη . Μανωλης Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.