Μετάβαση στο περιεχόμενο

nik545

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-1 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. ************ δεχεσαι? Απαγορεύονται οι προσφορές και τα παζάρια στο φόρουμ. Ευχαριστώ Γιάννης
  2. κατεβασμα σωβρακων ειναι 2000 ευρω για 5 με 6 μερες δουλεια?
  3. Κατ' αρχη εχω νομιμη αδεια απο μηχανικο και ολες τις απαραιτητες μελετες μηχανολογου, που προβλέπονται απο τον καινουργιο νομο.Πριν την κριση οι ηλεκτρολογοι βαραγαν με το μετρο,30 με 50 ευρω ανα μετρο.Το σπιτι ειναι 100 τμ μαζι με κολωνες και τοιχους.Αυτο που αναρωτιέμαι είναι,ποσο εχουν πεσει οι αμοιβες τους ανα μετρο? Προσωπικα με 20 ευρω ανα μετρο ειμαι ευχαριστημενος.
  4. συγνωμη για την καταχωριση στα υδραυλικα,εκανα λαθος,προσπαθησα να μεταφέρω το θεμα στη σωστή κατηγορια αλλα δεν μπορω,Θεμελειακη γείωση εχει γινει,μονοφασικό ρευμα,θερμοσίφωνας ηλεκτρικος,οσο γα την ισχύ υπαρχει μελέτη απο μηχανολογο αλλα δεν θυμάμαι,παντως προκειται για απλη αγροτικη κατοικία.
  5. για τα υλικα αναφερομαι στο πινακα,ασφαλειες και πριζες.Για την εγκατασταση επιθιμω τα βασικα,δηλαδη τα δωματια και εξωτερικο φωτισμο.φωτισμός κήπου, θυροτηλεόραση, μοτέρ γκαραζόπορτας,συναγερμος κλπ δεν με ενδιαφερουν
  6. Φτιάχνω μια μονοκατοικία ισογειο περιπου 85 τμ η οποια αποτελείται απο κουζίνα σαλόνι ενιαίος χώρος,3 υπνοδωμάτια,ενα μπάνιο και μια αποθήκη.Ποσο περιπου κυμαιται το κοστος για την ηλεκτρολογικη εγκατάσταση εργασία μονο?ευχαριστω
  7. το φούσκωμα απο το εξωτερικό τοίχο έχει περάσει μέσα στο διαμέρισμα και εχει επεκταθεί στα δοκάρια του συγκεκριμένου τοίχου.Υποψιάζομαι οτι η υγρασία εισχωρεσε απο διάφορα σημεία του εξωτερικού τοίχου οπου είχαν γίνει τρύπες για να στερεωθεί η σκαλωσιά κατα την διάρκεια των εργασιών οικοδόμησις του διαμερίσματος,και μετά το τέλος των εργασιών ο εργολάβος έκλεισε τις τρύπες με ψιλό σοβά.Στη οικοδομή το διαμέρισμα χτίστηκε στο τελευταίο όροφό όπου προϋπήρχε ο σκελετός των δοκαριών και της ταράτσας.
  8. το 2003 η 2004 δεν θυμάμαι ακριβώς.Η δικιά μου απορία είναι ποιος οφείλει να πληρώσει τα έξοδα επισκευής,ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος η όλη η πολυκατοικία?
  9. Σε ρετιρέ διαμέρισμα τετραώροφης πολυκατοικίας με οριζόντια ιδιοκτησία έχει φουσκώσει ο τοίχος εξωτερικά και πάντα στο ίδιο σημείο αλλά εσωτερικά εμφανίζει μούχλα και φούσκωμα του σοβά .Το διαμέρισμα χτίστηκε σχετικά πρόσφατα και έγιναν μάλλον κακοτεχνίες και χρησιμοποίηση χαμηλής ποιότητας υλικών.Ενδεχομένως η υγρασία να έχει επεκταθεί και στα δοκάρια που διέρχονται από το τοίχο.Τα έξοδα της επισκευής ποιος οφείλει να τα καλύψει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.