Μετάβαση στο περιεχόμενο

xsbet1

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

xsbet1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια ερώτηση παρακαλω ...Πολυκατοικία με 12 διαμερίσματα τα οποία εχουν Η/Χ και θα ρυθμιστούν με τον 3843/2010. Ο ένας ιδιοκτήτης εχει 4 διαμερίσματα , η γυναίκα του τα άλλα 5 και 3 διαμερίσματα έχουν απο 50% . θα πρέπει να ετοιμαστουν 12 φάκελοι και να κατατεθούν στην πολεοδομία? Ενα διαμέρισμα θα δηλωθεί ως Α κατοικία και τα άλλα ως κατοκία? Ευχαριστώ. ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  2. Πελατης ενδιαφερεται να μετατρεψει αποθηκη σε ιατρειο . Η βεβαιωση της πολεοδομιας για χρησεις γης αναφερει < για χρηση αμιγους κατοικιας > . Περιλαμβανεται το ιατρειο εκει ? Αν οχι πιθανες λυσεις ? Ευχαριστω
  3. Να μεταφερω τις εμπειριες μου απο 6 χρονια εργαια ως πολιτικος μηχανικος στην Κυπρο. Πρωτα απο ολα οποιος φυγει για εξωτερικο , με εμπειρια ή χωρις , πρεπει να εχει κανονα 2 πραματα: Ξεχναει την Ελλαδα, πως δουλευε , τι ωραρια ειχε, πως πληρωνοταν . Να εχει ορεξη για πολλη πολλη δουλεια . Οι μισθοι κυμαινονται γυρω στις 3000 ευρω για 6 μερες χ 11 ωρες εργασια καθημερινα . Σπιτι , αυτοκινητο , κινητο της εταιρειας . Απο κει και περα ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος.
  4. Οπωσ ειναι δεν μπορει να χτιστει το διαιρετο τμημα. Ψαχνω καμια λυση με αγορα προσωπου απο διπλανο τμημα ισως ;
  5. Με συμβολαιο μεταβιβαζονται 3 διαιρετα τμηματα ενος κληροτεμαχιου. 800μ - 1336 μ-800μ. Το συμβολαιο αναφερει << τα πιο πανω διαιρετα τμηματα περιηλθαν στον αφενος συμβαλλομενο απο δωρεα απο τον πατερα του Κ. Ρ μετα απο 28/12/59 , 15/10/59/ , 18/12/59 ιδιωτικα συμφωνητικα δωρεας , που επικυρωθηκαν με τισ διαταξεις περι ανωμαλης δικαιιοπραξιας και εκδοθηκαν οι 1069/2006 ,1068/2006,1071/2006 αποφασεις του ειρηνοδικειου. Στον δε πατερα του ειχαν περιελθει απο παραχωρηση απο το Ελληνικο δημοσιο. >> Παρακατω το συμβολαιο αναφερει << στο πιο πανω τοπογραφικο διαγραμμα υπαρχει βεβαιωση του τοπογ μηχ.οτι και τα τρια διαιρετα τμηματα ειναι αρτια -οικοδομησιμα κατα παρεκκλιση >>. Βρισκοντας το τοπογραφικο η βεβαιωση αναφερει οτι αρτιο και οικοδομησιμο ειναι ενα κληροτεμαχιο 4900μ , που περιλαμβανει τα τρια τμηματα , και οχι το καθε διαρετο τμημα. Υπαρχει αντιφαση μεταξυ συμβολαιου και τοπογραφικου. Η ερωτηση ειναι : Ο πελατης θελει να χτισει σε ενα τμημα 800μ . Το τμημα εχει προσωπο σε επαρχιακη οδο αλλα μονο 6.5 μ . Η πολεοδομια μου επιβεβαιωσε οτι δεν εναι αρτιο και οικοδομησιμο.Μπορει ο πελατης να αγορασει απο διπλανο τμημα ( του πατερα του ) προσωπο στην επαρχιακη οδο ;Υπαρχει αλλη λυση; προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να επισυναψω τοπογραφικο. Ευχαριστω .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.