Μετάβαση στο περιεχόμενο

priamos88

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by priamos88

  1. Καλημέρα. Σε νέο διώροφο κτίριο με χρήση καταστήματα ή γραφεία μπορώ να αποφύγω την κατασκευή ανελκυστήρα και να κατασκευαστεί ασανσέρ σκάλας για την πρόσβαση στον πάνω όροφο?Το κλιμακοστάσιο θα αποτελεί πυροδιαμέρισμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Με αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι δεν υπάγονται σε μειωτικό συντελεστή ισόγειοι χώροι που λειτουργούν ως βοηθητικοί της κατοικίας όπως υπήρχε στον 4178/13. Ούτε γίνεται αναφορά σε τετραγωνικά αυτών ή ύψη. Αν κάποιος συνάδελφος βρήκε κάτι ας βοηθήσει. Αλλιώς αναμένουμε ερμηνευτικές εγκυκλίους......
  3. Καλημέρα. Σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει τι γίνεται με τους χώρους με μειωτικό συντελεστή. Μόνο για τα υπόγεια ισχύει πλέον? Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
  4. Καλημέρα σας. Για ΠΕΑ σε περίπτωση κυκλικού τοίχου τι βάζω ως προσανατολισμό του τοίχου? Επίσης τι γίνεται με τις σκιάσεις στους όμορους τοίχους? Αν έχει τύχει σε κάποιο συνάδελφο μια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Σας ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ενεργειακού επιθεωρητή για έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.