Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

geast

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Κορυδαλλός Αττική
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

geast's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θέλω να θερμομονώσω υπάρχουσα κεραμοσκεπή και ο μάστορας θέλει να βάλει κεραμίδια,ανακλαστική μεμβράνη με φυσαλίδες,dow 30mm roofmate,πέτσωμα. Στην ερώτησή μου για πηχάκια μετά τα κεραμίδια μου είπε οτι θα σαπήσουν με το καιρό και γιαυτό τα αποφεύγει. Θα έχω πρόβλημα; να επιμένω να βάλει πυχάκια μετά τα κεραμίδια κει μετά την ανακλαστική μεμβράνη; Ευχαριστώ.
  2. Καλά τα λέτε αλλά, φταίω που εμπιστέυτηκα, πρώτα το προμηθευτή που ενώ του είπα τι θέλω να κάνω, μου το προμήθευσε για το κατάλληλο, και δεύτερον που δεν ρώτησα ξυλουργό παρά μόνο τον σιδερά, που δικαιολογημένα δεν είχε τη κατάλληλη πείρα στα ξύλα, ν'αναγνωρήσει το σκάρτο. Το θέμα είναι οτι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου γενικά γιαυτό το είδος της κατασκευής "κοντρα πλακέ,κόλλα,πλακακι" και θα τα πετάξω όλα και θα βάλω deck ιρόκο να ξεμπερδέυω μια για πάντα που είναι λύση δοκιμασμένη και την έχω δεί. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
  3. Τελικά το κόντρα πλακέ θαλάσσης που μπήκε ήταν κινέζικο betoform μου είπε κάποιος ξυλουργός που το είδε, οπότε δικαιολογήτε η συμπεριφορά του. Αν τώρα μπεί το σωστό κοντρα πλακέ, θα χρειαστεί και ασφαλτόπανο, μια και η βεράντα είναι έξω και βρέχεται;
  4. Υπάρχη τελικά κάποιο άλλο υλικό 100% σταθερό στις καιρικές συνθήκες να χρησιμοποιήσω για υπόστρωμα, για τα πλακάκια μου; Αν πετάξω το παλίο κοντρα πλακέ και βάλω το shelman θα είμαι εντάξει; ή μετά απο πέντε χρόνια θα σαπίσουν πάλη. Μπορεί κανείς να το εγγυηθεί αυτό;
  5. Το υλικό είναι κοντρα πλακέ πάχους 25mm δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο το είχα πάρει θα πρέπει να βρώ τις αποδείξεις, απο το κατάστημα. Πάντως είναι σίγουρα κοντρα πλακέ, μπορώ να το ξεχωρίσω απο το MDF. Για το υλικό των αρμών στα πλακάκια, ο πλακάς έβαλε μαζί με το στόκο το "Elifix elastic B2" της εταιρίας "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ"
  6. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας. Εχω κατασκευάσει μία βεράντα σ'εξοχική κατοικία 3x6m. Είναι ουσιαστικά ένα πατάρι με κυλοδοκούς 100x100mm. Απάνω έχω βάλει κόντρα πλακέ θαλάσσης και στη συνέχεια πλακάκια δαπέδου. Το πρόβλημα είναι ότι μετά το δεύτερο χρόνο αρχισαν να ξεκολλάνε τα πλακάκια και να σπάνε, και το κοντρα πλακέ θαλάσσης, που υποτίθεται οτι δεν παθάινει τίποτα απο το καιρό, υγρασία κ.λ.π μαύρισε και ράγισε σε σημείο που είναι επικίνδυνο να πατήσεις πάνω του, τώρα είναι ο τρίτος χρόνος και η κατάσταση χειροτερεύει. Το ερώτημα είναι γιατί έγινε αυτό. Ο πλακάς που κόλλησε τα πλακάκια μου είπε οτι χρησιμοποιόντας την κατάλληλη κόλλα δεν θα υπάρχη πρόβλημα, και το κόντρα πλακέ, γιατί σάπησε, μήπως δεν ήταν κοντρα πλακέ θαλάσσης; Υπάρχη εναλλακτικό υλικό, συνθετικό για το κοντρα πλακέ θαλάσσης, για να μη πετάξω τα πλακάκια; Τι μου προτείνεται σα καλύτερη λύση; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.