Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

GDEVIL

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

GDEVIL's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άκυρο το τελευταίο μου σχόλιο περί θερμογόνου δύναμης..... (μόλις τώρα είδα ότι δεν είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση..) Πάντως (και σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου) όσον αφορά την τιμή της ημερήσιας kwh ίσως καλό θα ήταν να υπάρχει hyperlink στο άλλο αρχείο που έχετε δημιουργήσει και βγάζει το κόστος της kwh.
  2. Πάρα πολύ καλή δουλειά!!! Συγχαρητήρια Αν κάτι έχω να σου προτείνω είναι όσον αφορά το κόστος της ημερήσιας kwh. Επειδή είναι αναλογικό της συνολικής κατανάλωσης μέσα στο τετράμηνο ίσως να ήταν χρήσιμο είτε να αφήσεις ελεύθερο το κελί προτίνοντας τι τιμή θα βάλει ο κάθε χρήστης είτε (αν θέλεις να το αυτοματοποιήσεις) να το συνδυάσεις με ένα άλλο κελί που θα λέει πχ συνολική κατανάλωση τετραμήνου) Επίσης νομίζω πως η πρόταση που κάνεις στο κελί G24 της καρτέλας λέβητας πετρελαίου για να βάλουμε τιμή θερμογόνου δύναμης πετρελαίου 11,866 kwh/kg είναι λάθος γιατί στο κελί C24 έχουμε βάλει λίτρα. Αρα θα έπρεπε να βάλουμε τιμή θερμογόνου δύναμης 10 kwh/lt που είναι η κατώτερη θερμογόνος δύναμη του πετρελαίου ανά λίτρο. (βασικά νομίζω πως θα έπρεπε αυτό το κελι να είναι κλειδωμένο) Και πάλι μπράβο σου και ευχαριστούμε
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.