Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Acident

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Acident

  1. Τελικά έβγαλα άκρη με το θέμα του αιολικού δυναμικού και μετά από την ηλεκτρονική αλληλογραφία μου με τον υπεύθυνο καθηγητή, μου ανατέθηκε το επόμενο βήμα της εργασίας το οποίο είναι η εκτίμηση της παραγόμενης ενέργειας. Γνωρίζει κανείς τίποτα επί του θέματος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Αναφέρεσαι στη παράγραφο "Ετήσια καμπύλη συχνότητας" ; Επειδή έχω την 2η έκδοση...
  3. Είμαι φοιτητής ΤΕΙ του τμήματος μηχανολογίας και έχω αναλάβει πτυχιακή εργασία με θέμα τη μελέτη ανεμογεννήτριας. Βρίσκομαι στο σημείο της εκτίμησης του αιολικού δυναμικού και κατάφερα να βρω ένα αρχείο με ανεμολογικά δεδομένα της περιοχής, πιο συγκεκριμένα τις τιμές της ταχύτητας του ανέμου ανά ώρα για ένα ολόκληρο έτος. Το θέμα είναι ότι για να εκτιμήσω το αιολικό δυναμικό πρέπει να καταλήξω στο σχεδιασμό της καμπύλης Weibull (απ ότι αναφέρει το γνωστό βιβλίο του Καλδέλη διαχείριση της αιολικής ενέργειας). Απ ότι παρατήρησα θα χρειαστώ ένα ακόμη δεδομένο, την πειραματική συχνότητα πυκνότητας πιθανότητας f% για τις αντίστοιχες τιμές της ταχύτητας του ανέμου, το οποίο δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζεται. Υπάρχει κανείς που να έχει ασχοληθεί με ένα παρόμοιο θέμα να με κατατοπίσει;
  4. Τυχαίνει να έχει κανείς κάποιο αρχείο με λυμένες ασκήσεις αεριοστροβίλων;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.