Μετάβαση στο περιεχόμενο

antonya

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

antonya's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, ρε παιδια ποιος ειναι ο αριθμος διακανονισμού?? εμενα ολα τα χαρτια που εχω λενε αριθμος πρωτοκόλλου,και στο τοπικο τσμεδε που πηγα το ιδιο μου εδωσαν και φυσικα δεν μπαινει.Μπορειτε να με βοηθήσετε?
  2. Γεια σας, ρε παιδια ποιος ειναι ο αριθμος διακανονισμού?? εμενα ολα τα χαρτια που εχω λενε αριθμος πρωτοκόλλου,και στο τοπικο τσμεδε που πηγα το ιδιο μου εδωσαν και φυσικα δεν μπαινει.εχετε ιδεα????
  3. Καλημερα,επειδη και εμενα με ενδιαφέρει το κομμάτι αυτο με τη φορολογια θα έλεγα οτι αναγκαστικα περνας στη φορολογία επιχειρηματιών καθότι ενας βασικός ορος για να υπάγεσαι στην κατηγορια μιθωτων -με μπλοκάκι-ακομα κ αν πληρεις τις προυποθέσεις με 3 εργοδοτες κτλ, ειναι να εχεις εδρα το σπίτι σου. Πραγμα που δεν επιτρέπει η συμμετοχη σε εσπα.
  4. Ο συναδελφος stat προτεινε ικα,οπως αντιλαμβανομαι αφου γινει δεκτη η αιτηση.Η καλυτερα αφου βγει η αποφαση διαγραφης και εισαι πλεον αποδεσμευμενος απο το τσμεδε.Ομως αν σημερα πχ 26.10 κανω αιτηση διαγραφης, στις 27.10 πως μπορω να παω σε μια δουλεια με προσληψη, οσο ακομα δεν εχει βγει καμια αποφαση και ως προς το τσμεδε ακομα δεν εχει υποβληθει καν αιτηση?-καθοτι η αιτηση στο τσμεδε ακολουθει την αποφαση διαγραφης του τεε. Αυτο που με εχει προβληματισει ειναι οτι δεν ξερω σε ποια υπηρεσια να απευθυνθω για να λαβω απαντησεις εμπεριστατωμενες.
  5. Συναδελφε επειδη προφανως τη βρηκαμε τη δουλεια,και ο καθε εργοδοτης προκειμενου να προτιμησει εμενα για πωλητρια-γτ εδω εχουμε φτασει,να σκιζουμε τα πτυχια μας για να γινουμε πωλητες για να επιβιωσουμε-και να μην προτιμησει να προσλαβει εναν αλλο υποψηφιο με ικα,δεν θα κατσει να το ψαξει.θελει ετοιμη λυση.Να σε προσλαβει με ικα.Ουτε ειναι διατε8ειμενος να σου πληρωσει τσμεδε,ουτε να παρει την ευθυνη.
  6. Γεια σας, εχω το ιδιο ερωτημα που αναφερθηκε και δεν απαντηθηκε.Θελω να διαγραφω απο το τσμεδε κ να προσληθφω με ικα σε εμπορικο καταστημα-ασχετο με το επαγγελμα μηχανικου.Αυριο πχ παω και κανω αιτηση διαγραφης.Μεθαυριο μπορει να με προσλαβει ο εργοδοτης με ικα ή πρεπει να περιμενω μηνες μεχρι να βγει η απόφαση διαγραφής,παρόλο που η διαγραφη θα ισχυει απο την ημερομηνια της αίτησης οπότε είτε θα χασω τη δουλειά,η θα πρεπει να δεχτει να ρισκαρει ο εργοδοτης με μαυρη εργασια μεχρι να βγει η απόφαση?-κατι που πλεον δεν δεχεται κανενας-ΥΓ ειμαι ασφαλισμενη μετα το 93 οποτε και απαγορευεται η διπλοασφαλιση.Που να απευθυνθω για απαντηση?Ξερει κανένας?
  7. Γεια σας,μια ερώτηση στον συναδελφο που ανεφερε οτι υπαχθηκε στο νεο καθεστώς όμως σκεφτεται να το ανιρέσει.Επειδή και εμενα ο λογιστής με συμβουλεψε να κανω αιτηση στη υπαγωγη,πηγα κ εγω σαν προβατο και το εκανα,και τωρα το μετάνιωσα καθως πρεπει να πληρωσω το φπα που ειχα εκκπτωση την προηγουμενη χρονια,υπαρχει περιπτωση να γίνεται οντωσ αναίρεση της αιτησης?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.