Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mariacivil86

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

mariacivil86's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα ξερετe πως τυπωνουμε εναν χαρτη γυς 50.000(σε τι διαστασεις?)_ γιατι τον εχω σε μορφη εικονας tiff
  2. γεια σας, κατέβασα το αρχείο ΣΑΥ ΦΑΥ και τεχνική έκθεση κατεδάφισης που έιχε ανεβάσει κάποιος χρήστης, θέλω να ρωτήσω είναι ίδιο με το υπόδειγμα του τεε? ξερει κανείς που μπορώ να βρω το υπόδειγμα του τεε? ευχαριστω πολυ!
  3. ολα οκ! καταληξαμε οτι το προβημα ηταν στο αρχειο της γεωαναφορας .tfw ή .jgw. στο αρχειο αυτο οι συντεταγμενες ειχαν την υποδιαστολη με κομμα αντι για τελεια και 3 δεκαδικα μετα τον σωστο τυπο. σε περιπτωση που το αντιμετωπισει καποιος αλλος μπαινει μεσα στο αρχειο .tfw μετακινει την υποδιαστολη 3 δεκαδικα πριν απο εκει που βρισκονται και την αντικαθιστα με τελεια. ευχαριστω για τη βοηθεια και το χρονο!
  4. δυστυχως καμια αλλαγη... δοκιμασα ολες τις καταληξεις .tif .jpg .png .bmp αλλα ειχα το ιδιο αποατελεσμα...
  5. ειχες δικιο . αυτη τη φορα το δεχεται αλλα και παλι κατι δεν αναγνωριζει. βγαζει στο command line το μνμ: ; error: bad argument type: numberp: 1322,91973791974
  6. καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.. οταν κανω georefimg στο αutocad και επιλεγω την εικονα δεν την μετατοπιζει στις σωστες συντεταγμενες αλλα βγαζει το εξης μηνυμα στο command line :"GEOREF FILE NOT FOUND!" ξερετε σε τι μπορει να οφειλεται? p.s. εχω autocad 2007. Την εικονα που εχω φορτωσει την εχω στον ιδιο φακελο με το αρχειο .jpw
  7. ξερει κανεις αν υπαρχει καποια αλλαγη μεταξυ του φασματος σχεδιασμου ΕΑΚ2000 και ΕΑΚ 2003? επισης υπαρχει καπου σε pdf ο ΕΑΚ 2003?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.