Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Giannis2012

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. Λες να κάναν μάγια ε? Τώρα πέρα απο την πλάκα τα DTS είναι το χειρότερο σύστημα. και εγω είχα ρωτηση για DTS πριν 1,5 χρόνο για τα πάρκα που έφτιαξα, και όσους ρώτησα για το σύστημα αυτο ήταν δυστηχισμένοι. Είδα στην Κοζάνη συστήματα DTS, στον Τύρναβο Λάρισας, στα Φάρσαλα, στο Ναυπλιο και ευτιχως με αποτρέψαν οι ιδιοκτήτες τους. Όλα είναι στραβα απο κακή σιδεροκατασκευή και η εταιρεία δεν παρέχει ΚΑΜΙΑ υποστήριξη, στουσ ανέμους τρελένεται η software, το βράδυ κάποια δεν οριζοντιόνονται και χρειαζοντα συνέχεια reset. Αυτα μου τα είχαν πει οι παραπάνω ιδιοκτήτες. Εαν μας βλέπει κάποιος με αυτούς τουσ Tracker(να τους έχει εγκατεστημένους) να μας πει την γνώμη του παρακαλώ.
  2. Όχι ρε φίλε μου DTS. Καταρχήν δεν είναι 2,5 μέτρα και δεύτερον τα συστήματα είναι απαράδεκτα, τα έχει έαν γείτονας μου 100 μέτρα απο το πάρκο μου και είναι όλα θεόστραβα έχουν όλο προβλήματα στην software. O αέρας την άλλη φορά έσπασε το IMO απο ένα tracker και η DTS μηδέν ενδιαφέρον. Το έφτιαξε μόνος του. Ακόμη σπάνε συνέχεια οι αξονες που συνδέουν το μοτερ με το ΙΜΟ (Ο άξονας έίναι 50 εκατοστά έχει ταλαντώσεις γιατι όλα είναι έκεντρα και σπάνε συνέχεια. Έχει μπλεξει ο άνθρωπος. Οι tracker DTS και η εταιρεία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤOI!!!!
  3. Μήκος έχω 250 μέτρα. Εγω θέλω την εμπειρεία σας απο καποιον tracker αυτού του τύπου, γιατι οι εταιρείες που τα παραγουν δεν είναι και τόσο γνωστές μεγάλες και θέλω γνώμες απο ίσος προσοπικές εμπειρίες. Αυτο μόνο ασε τις ενεργειακες μελετες είναι άλλη ιστορία.
  4. Γεια σας, θα ήθελα την γνώμη σας-εμπειρία σας για να επιλέξω tracker σε ένα 100 πάρκο. Το προβλημα μου είναι το μικρό μέγεθος οικοπέδου για αυτο πρέπει να είναι μέχρι 2,5 μέτρα ύψος. Νομίζω η λύση είναι tracker με στεφάνη αλλα δεν ξέρω πολλες εταιρείες για αυτο θα ήθελα την γνώμη σας. (Διαμετρος κύκλου tracker όχι πανω απο 13,5 μετρα γιατι το οικοπεδο έχει 18,5 μέτρα πλάτος). Eυχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.