Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kle.lia

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

kle.lia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πήγα να ρωτήσω στο ΤΕΕ. Μιλάμε για ζώα, καχύποπτα μέχρι και για το οξυγόνο που αναπνέουν. Καμία σημασία δε σου δίνουν, είτε ζητάς πληροφορίες, είτε όχι. Το μόνο που λένε είναι ότι θα αρχίσεις να πληρώνεις το ΤΣΜΕΔΕ με το που γράφεσαι και ότι δεν ξεγράφεσαι! Αναρωτιέμαι τι κάνουν οι εκάστοτε Σύλλογοι των Μηχανικών τόσα χρόνια, που έχουν αφήσει τα ζώα αυτά να μας λένε εάν θα πάρουμε άδεια να δουλέψουμε ως Μηχανικοί ή όχι. Γιατί τα ΤΕΙ με το που τελειώνουν μηχανολόγοι ή ηλεκτρολόγοι παίρνουν απευθείας χαρτιά αναγνώρισης των δικαιωμάτων τους από Νομαρχία, ενώ εμείς πρέπει δηλαδή να γραφτούμε πρώτα στο ΤΕΕ?! Δεν υπάρχει νόμος ελληνικός ή ευρωπαϊκός που να αναγνωρίζει το δίπλωμά μας αυτόματα, χωρίς να γραφτούμε στο ΤΕΕ???
  2. Μάλλον θα πάω για μία ενημέρωση στο Τ.Ε.Ε από κοντά, να τους πω τους προβληματισμούς μου και το πιο πιθανό να κάτσω ένα 6μηνο να βρω δουλειά και μετά η εγγραφή! Μόλις έχω κάτι νεότερο, θα ενημερώσω φυσικά και σε αυτό το topic! Ευχαριστώ για τα links, συνάδελφοι, πήρα μία ιδέα!! Καλό βράδυ και ψυχραιμία!
  3. Καλησπέρα! Μία ερώτηση : αξίζει να δώσει κανείς για το Τ.Ε.Ε., απευθείας μετά την απόκτηση του διπλώματος του Ηλ.Μηχ. και χωρίς να έχει βρει ακόμη δουλειά; Μία ακόμη ερώτηση : Εάν δουλέψει ως υπάλληλος κάπου, όχι απαραίτητα στο αντικείμενο του Ηλ.Μηχ., συμφέρει τον εργοδότη να τον προσλάβει και να του πληρώνει το ΤΣΜΕΔΕ; Τέλος : Καμιά συμβουλή για τα ψάρια που τώρα βλέπουν τα χάλια της αγοράς;! Ευχαριστώ! Καλή συνέχεια σε όλους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.