Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ioannis Vasileiou

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ioannis Vasileiou

  1. Συνάδλεφε δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι έχει να κάνει με αυτό.
  2. Καλησπέρα. Το έχω κάνει ήδη. Μόλις βλαζω τους κωδικούς και πατάω ΟΚ, το προγραμμα κλείνει.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Προσπάθησα να εγκαταστήσω το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ στο νεο PC με windows 10 και όταν πατάω τους κωδικούς, το προγραμμα κλείνει. Στο παλιό pc με windows 7 λειτουργούσε μια χαρά. Ξέρεις κανείς κάτι; Ευχαριστώ.
  4. Καταρχήν,σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Θεωρώ ότι έχει κόστος η όλη διαδικασία,απαιτεί χρόνο ώστε να βγει κάποιο πόρισμα και επίσης απ'όσο έχω καταλάβει εύκολα μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι παραπλήσιο και να το κατοχυρώσει και αυτός.
  5. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Όταν φτιάχνεις μια κατασκευή και δεν σε ενδιαφέρει η κατοχύρωσή της,πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν είναι ήδη ''πατενταρισμένο''ώστε να έχεις πιθανά νομικά μπλεξίματα στο μέλλον από την εμπορική εκμετάλλευση της?Με άλλα λόγια πως μπορείς να δει αν αυτό που έφτιαξες είναι κατοχυρωμένο από άλλο και σε εμποδίζει να το πουλήσεις?
  6. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Όταν φτιάχνεις μια κατασκευή και δεν σε ενδιαφέρει η κατοχύρωσή της,πως μπορείς να ξέρεις ότι δεν είναι ήδη ''πατενταρισμένο''ώστε να έχεις πιθανά νομικά μπλεξίματα στο μέλλον?
  7. Ξερει κανεις που μπορω να βρω σεμιναρια για Μηχανολογους Μηχανικους?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.