Μετάβαση στο περιεχόμενο

reseta

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

reseta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ πάντως ανοίξα το αρχείο με Microsoft Access 2007 για όσους ρωτάνε.
  2. Καλήμερα αν κάποιος ενδιαφέρεται για μαζικές μετατροπές ίσως θα πρέπει να επισκεφτεί το παρακάτω site:http://franson.com/coordtrans/ το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι free όμως νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Μετατρέπει αρχεία csv σε οποιοδήποτε προβολικό σύστημα. μόνο σε αυτό κατόρθωσα να κάνω σωστό μετασχηαμτισμό από NAD 83 σε ΕΓΣΑ 87. μετά από λάθος σε gps χειρός. Ούτε στο Arcgis δεν μπορέσα να το κάνω και το αναφέρω μόνο γιατί θεωρώ πω είναι από τα καλύτερα.
  3. το waas φίλοι δουλεύει αν δεν κάνω λάθος μόνο στην Αμερική, άρα αναφέρεσαι στο EGNOS όσο γιασ την ακρίβεια του gps χειρός δεν νομίζω ότι ισχύει χωρίς κάποια άλλη βοήθεια π.χ. DGPS
  4. το g.i.s είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για λήψη αποφάσεων που υπάρχουν σήμερα. Όσο για τα Gps είναι αρκετά σημαντικά για δουλειά πεδίου (π.χ. γεωργία ακρίβειας) εξάλλου η ακρίβεια είναι πάντα σχετική. Για τον προσδιορισμό διαστάσεων οικοπεδών δεν χρησιμοποιούνται αλλά για τον προσδιρόριμό εμβαδού χωραφιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν (π.χ. ΟΠΚΕΠΕ). Όσο για το φίλο που πιστεύει ότι δεν είναι απαραίτητα ας κουβαλάει rtk gps ή γεωδαιτικούς σταθμούς, χάρτες, πιξίδες για να βρει ένα σημείο ή μία διαδρομή. Τέλος στο παρπάνω πόσο χρημάτων μιλάμε για PDA δες τι δυνατότητες έχουν και τι μπορείς να βάλεις πάνω (software, δημιουργία σκαρίφηματος)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.