Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikpat

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikpat

  1. πάντως νομίζω ότι το 9μηνο νοήται ότι ξεκινά από τη στιγμή που ο φάκελος μένει ανενεργός π.χ. έχει κολήσει στα στατικά για 9 μήνες . . . εφόσον ο φάκελος κινήται έστω και για μεγαλύτερο από 9μηνο διάστημα δεν πρέπει να υπάρει θέμα επιστροφής του . . .
  2. υπάρχει και μια σχετική εγκύκλιος που αναφέρει ότι για απώλεια φακέλου από πολεοδομική αρχή μπορει ο ιδιώτης μηχανικός να ανασυντάξει φακελο μελέτης από αποτύπωση . . . δεν μπορώ όμως να τη βρω . . .
  3. πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τις αναθέσεις-αναλήψεις κατά την κατάθεση του φακέλου . . .
  4. Εχω καταθεση φακελλο για ανεγερση υποστεγου για τη σταθμευση 4 αυτ/των και μου ζητανε απ τη πολεοδομια συμβολαιογραφικη πραξη . . . Είναι υποχρεωτικό κάθε θέση στάθμευσης να συνδέεται με διαμέρισμα ή κατοικία;
  5. θα ηθελα να κοινοποιησω οτι στην πολεοδομια της πολης μου δεν διδεται προτοκκολο με την καταθεση καποιας αιτησης αλλα μετα απο 2-3 μερες . . . . καθε σχολιο δεκτο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.