Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ichat

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

651 profile views

ichat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από το ΤΕΕ ούτε εγώ πήρα απάντηση. Και δεν νομίζω να πήρε και κάποιος από τους υπόλοιπους συναδέλφους που γράφουν εδώ. Δοκίμασε στα τηλέφωνα που αναφέρουν συνάδελφοι μήπως και μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Καλή τύχη.
  2. Συνάδελφε αν είσαι παράλληλα μισθωτός έχει ανοιχθεί καινούριο θέμα καθώς υπάρχουν πολλοί σε αυτό το καθεστώς που δεν έχουν λάβει χρήματα. Μπορείς να ενημερωθείς εδώ. https://www.michanikos.gr/forums/topic/58774-μη-πληρωμή-δικαιούχων-τηλεκατάρτησης-ελεύθεροι-επαγγελματίες-και-ταυτόχρονα-με-μισθωτή-εργασία/#comments
  3. Συμφωνώ με τον συνάδελφο. Επίσης υπήρχαν χρονικές καθυστερήσεις αναλόγως της τράπεζας με την Πειραιώς να πληρώνει χρονικά τελευταία συγκριτικά με τις υπόλοιπες.
  4. Και ελπίζω εξαιτίας της παράτασης που δόθηκε να μην πάει ακόμη παραπίσω, και να πληρωθούμε αυτή την εβδομάδα όπως μας είχαν ενημερώσει.
  5. Συνάδελφε έχω την εντύπωση πως στους περιορισμούς για την ένταξη στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης υπήρχε το να μην δικαιούσαι το βοήθημα των 800 ευρώ. Οπότε επί της ουσίας σε απέκλειε από αυτή την φάση.
  6. Εγώ σήμερα δεν μπορεσα να πιασω γραμμη ουτε στο προαναφερθεν τηλεφωνο ουτε στο τηλεφωνικο κεντρο του επιτελικου εσπα εργασιας. Θα ξαναπροσπαθησω αυριο
  7. Συνάδελφε αν είσαι παράλληλα μισθωτός υπάρχει νήμα στο οποίο μπορείς να ενημερωθείς. Στο παραθέτω
  8. Ευχαριστούμε τους δύο συναδέλφους που μας ενημέρωσαν. Οπότε φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε.
  9. Μαζί σου συνάδελφε για την τρέλα. Και εγώ το ίδιο και μπορεί να έχω και χειρότερη γνώμη για τον εικονιζόμενο από εσένα. Αλλά εδώ είμαστε για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας λύσουμε το πρόβλημα μας λοιπόν και μετά σχολιάζουμε και την "αξιοπιστία" των προσώπων τους. Το θέμα όμως είναι αποκλειστικά για μισθωτούς - παράλληλα μισθωτός που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ ή είχαν πάρει μόνο την προκαταβολή 400 ευρώ από τα ΚΕΚ πριν καταργηθει το πρόγραμμα. Αν είσαι παράλληλα μισθωτός λοιπόν καλώς συνδράμεις εδώ για να βρεθεί λύση. Αν όμως δεν είσαι παράλληλα μισθωτός και σου κατατέθηκε το ποσό των 200 ευρώ έχει βγει ανακοίνωση χθες. Μπορείς να την δεις εδώ. https://www.epiteliki-ergasias.gov.gr/index.php/prokirykseis-proskliseis/55-enimerosi-dikaioyxon-tis-prosklisis-2-2020-200-evro
  10. Θα επιχειρήσω και εγώ το απόγευμα για τηλεφωνική επικοινωνία. Ελπίζω κάποιος από εμάς να σταθεί τυχερός και να λάβει απάντηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.