Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

apolyshow

Members
  • Περιεχόμενα

    77
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

apolyshow's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άστον να πάρει το δάνειο, αυτό είναι δικό του θέμα , εσείς φτιάξτε ένα συμφωνητικό που να αναφέρει πως θα πληρωθείς και πώς θα γίνουν οι εργασίες και ποια υλικά θα χρησιμοποιηθούν και όταν με το καλό υπογράψετε τη σύμβαση με τη ΔΕΗ τότε αρχίζεις και παίρνεις λεφτά για τα υλικά και τα υπόλοιπα. Η τράπεζα θα σου ζητήσει στο τέλος ένα συνολικό τιμολόγιο για όλα για να εξωφλήση το τιμολόγιο. Και προσοχή στην προσφορά να βάλεις μέσα και το ποσό της ΔΕΗ το οποίο θα πληρώσεις εσύ για τον πελάτη σου, στο γενικότερο σύνολο γιατι κάποιες δεν σουν δίνουν λεφτά αν δεν πάρουν τη σύμβαση υπογεγραμμένη.
  2. Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά δεν ήταν καθόλου στιγμιαίο... Εκτός και αν οι 3 ωρες συνεχόμενες θεωρηθούν στιγμιαίες κατά την όλη διαρκεια της ημέρας. Εν πάσει περιπτώση πολύ καλό μηχάνημα και έχει ξεπεράσει τις προσωμειώσεις του PVsyst κατά 25%. Αυτό τουλάχιστον λέει αρκετά.
  3. Όπως θες το κάνεις. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος... miltos
  4. Έχεις διαλέξει πανέλα? Και γιατί δεν βάζεις το χαλίκι και να χρησιμοποιήσεις Sanyo Double HIT που τραβαει κι απο πίσω και θέλει το άσπρο χαλίκι σαν προυπόθεση?
  5. Σε εμενα πάντως σε δύο συστήματα έφαγαν τον τόπο για να βρούν επιστροφή και επειδή δεν έβρισκαν μου είπαν "καταπληκτικο μηχάνημα (για τον inverter μιλούσαν), άλλα όταν βρίσκουμε επιστροφή εκεί αρχίζουν τα ζόρια και δεν συνδέουμε". Τώρα τι να πώ ότι ισχύει ή ότι δεν ισχύει? Αλλά το μηχάνημα όντως κένταγε.
  6. 1) Μάλλον ξεχνάς ότι Αττική είναι ανατολικά ενώ το έργο είναι Δυτικά και μαλιστα πολύ Δυτικά. Δυστυχώς - για μένα- κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα στην ανατολή παρά στη Δυση. 2) Θα μπορούσα να γεμίσω το forum φωτογραφίες απο τις 10:30 και μετά με τέτοιες μετρήσεις καθώς τις έχω στην κατοχή μου. 3) Επειδή βαρέθηκα να μετράω αποφάσισα κατά τις 13:00 να πάω να πιώ ένα καφέ για να απολαύσω το θέμα. 4) Επειδή ακόμα τέτοιν καιρό έχει εδώ που είμαι δεν πάω να πάρω νέα μέτρηση διότι δεν θα πάρω κάτι που να με ενδιαφέρει. 5) Τελικα μάλλον πάρα πολλά άτομα εδώ μέσα έχω παρατηρήσει ότι βρίσκονται μόνο για να πουλάνε πνεύμα, αντίλογο, για να βρίσκονται σε αντπαραθέσεις μπορεί ίσως να αποσκοπούν να πουλήσον και υλικά παρά διάλογο, βοήθεια και συνεργασία.
  7. Γεια σου φίλε stayros κι ελπίζω να μη φάω κι άλλη παραβίαση για άσκοπη παράθεση post... Ναι νομίζω ότι σκίζει και είναι Αύγουστος. Σκέψου να το έστεινα Απρίλιο, Μάϊο, Ιούνιο, τι θα έδινε.... Και είχα πιάσει και 8500 και 8700 αλλά ως άλλος αχόρταγος και αχάριστος, ήθελα να πάει στα 9 για να καταγράψω κι έτσι την πάτησα
  8. Λοιπόν επειδή μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις παρακαλώ: Kαι υπό αυτές τις συνθήκες: Και αν με άφηνε ο καιρός θα πήγαινε στα 10. Αυτό σημαίνει SANYO & SOLAREDGE...Για όποιον έχει ξαναβάλει ΦΒ...
  9. Ναι δεν αντιλέγω αν και δεν το γνωρίζω.
  10. Καμία αντιπαράθεση Tsilena μην ανησυχείς άλλωστε εδω ειμαστε για να μαθαινουμε και όχι για αντιπαραθέσεις. Καλό βράδυ
  11. Καταλαβαίνω τι λές αλλά χωρίς παρεξήγηση ένας μόνο καλός Απρίλης και οι καλές μετερεολογίκές συνθήκες δεν θα έπειθαν και πολλούς. You mean what i mean? Λοιπόν επειδή έχω σκοπό να το παρακολουθήσω θα κρατήσω επαρκή στοιχεία για να τεκμηριωθεί καλά στο τέλος μια καλή απάντηση για τα δύο "καλύτερα μοντέλα" της αγοράς. Συνάδελφε... είπαμε όχι άσκοπες παραθέσεις. miltos
  12. Tsilena δεν εχω λόγια να πώ θα αντιπαραθέσω μόνο τα κάτωθι: Πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πλαίσια του οίκου Siliken, ισπανικής προέλευσης, ισχύος 230-255W. Κατέχουν την πρώτη θέση στην κατάταξη του περιοδικού Photon σύμφωνα με το συγκριτικά test που διεξάγεται από το Photon Laboratory. Τα πλαίσια της Siliken παράγουν περισσότερη ενέργεια (yield kWh/kW) σε σχέση με όλα τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Εγγύηση: Για τα Φ/Β πλαίσια του οίκου Siliken παρέχεται η εγγύηση του κατασκευαστή τους, διάρκειας δέκα (10) ετών για την κατασκευαστική τους δομή και εγγύηση γραμμικής μείωσης της απόδοσης (3% τον πρώτο χρόνο και 0,7 % για κάθε επόμενο μέχρι τον 25ο).
  13. Φίλε Stayros αν λοιπόν μιλαμε για 6.500 Kw άρα περίπου 45 Kwh την ημέρα τοτε έχουμε και λέμε ετήσιο εισόδημα κάτω απο >7200 € ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.