Μετάβαση στο περιεχόμενο

afilotimos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    146
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-9 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.338 profile views
  1. Δημιούργησαν καί τούς πρακτορίσκους τύπου antifa γιά να προκαλούν σύγχιση καί διάσπαση στούς χειμαζώμενους Ελληνες(γιατί από τούς Ελληνες μπορεί να κινδυνεύσει η καθεστηκυία τάξη).

    1. akius

      akius

      πακτορισκοι β.π?

  2. Toyo Ito , Zaha Hadid etc ,η ομορφιά του εντυπωσιασμού. Mies van der Rohe,Le Corbysier,Αρης Κωνσταντινίδης, η εντυπωσιακή ομορφιά.

    1. imhotep

      imhotep

      toyo ito

      τυριά σχεδιάζει ή φάκες

  3. Μεγάλη σιγουριά στου τσίρκου τα κλουβιά .akius,η κατάληξη δεδομένη αλλά μέχρι τότε; Ας βλέπουμε καί τούς επόμενους

    1. akius

      akius

      οπως ειπε φιλος μου πολυ πριν γινει.....δεξι κλικ και τελος ''ελευθερια'' ιντυ οταν τον ρωτησα τοσο απλο ειναι το κλεισιμο?

  4. ZA πού δεν υποτάσσονται στην εξουσία καί το χρήμα

  5. Οταν το χρήμα το κάνεις αξία ,τότε χάνεις τις πραγματικές αξίες ,από τον βάρβαρο με τον "πολιτισμό" του χρήματος στο στημένο παιχνιδι πού θα βγαίνει πάντα νικητής καί συ ραγιάς με υψηλό μισθό καί εγγυημένες καταθέσεις

    1. GEORGE MICHEAL

      GEORGE MICHEAL

      υπάρχει και η λύση να μήνεις στην πατρίδα να την εποικίσης εκεί που μπορείς να διαβιώσεις ακόμα και σαν άνιρωπος των σπηλαίων αλλά να επιλέξεις πολιτική που θα τους στείλει στο αγύριστο αυτούς που επιβουλέυονται την πατρίδα Φίλε μου δεν φεύγεις να πας στην φωλιά του εχθρού σου

  6. Συμβουλή απο τον Τσάβες...προσέξτε τι σας ταίζουν καί τι σας ποτίζουν,ειδικά οταν γίνεστε επικίνδυνοι.Τελευταία ειχαμε εδω την Αριστέα Μπουγάτσου υ

  7. Εκπαιδευτηκέ μας τελικά τι έκανες ,επέλεξες μηχανικο; (Γιαννης ποτέ μη κάνεις κάτι ενάντια στη συνείδηση σου ακομα κιαν το απαιτει ο ilias, το αποτελεσμα ειναι να σταματα ενα τόσο ενδιαφέρον θέμα). Σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε και δεν τους ειρωνευόμαστε. Προσπαθήστε να είστε πιο κόσμιοι και προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιείτε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  8. Το πάγιο ερώτημα ,πόσο χρόνο μπορει να μείνει μόνο η τσιμεντοκονία ; Δεν θα σε κουράσω άλλο ,σευχαριστώ πολύ γιά όλα.
  9. Θελω να πω γιά πιθανόν ανεστραμμένη μόνωση στο δώμα και πιθανό χτυπητό μάρμαρο Καβάλας στους υπαίθριους ισογείου.
  10. Ναί,καί πιθανόν χωρίς την άμεση δυνατότητα επόμενων στρώσεων.(ξέρεις νιώθω την αγωνία του ασθενούς μπροστά στον γιατρό,καί γιά τη διάγνωση καί γιά το κόστος).και αφου κλεισει η πισινα που εχω αναφερει στο πρωτο μου post.
  11. Κατάλαβα πως τα δικα μου μπετα δεν ειχαν περιθωριο ουτε για 180.Να ριξω τσιμεντοκονιες αλλα υπαρχουν 2 προβληματα . 1τα χρηματα και 2 ποιος τη ριχνει ( θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει ότι παραθαλάσιο δεν είναι το παραλιακό.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.