Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

hammer

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hammer

  1. εχω διαβασει για μια μεγαλη καινοτομια που εγινε στην παραγωγη χαλυβα,το 80 με το 90...ξερετε που μπορω να βρω πληροφοριες??εχει κανεις ιδεα τι ειναι???
  2. κανω διπλωματικη με θεμα καινιοτομιες στην παραγωγη και την χρηση χαλυβα..εχει καποιος καποια οικονομικα στοιχεια για την αγορα του χαλυβα??γνωριζει τις αλλαγες που εφεραν στην αγορα οι καινοτομιες στην παραγωγη??καποια μεγαλη καινοτονια που αλλαξε την αγορα??? καποια κλαδικη μελετη??? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. απο γερμνανικα δεν ξερω τιποτα ΄-) ευχαριστω για τις πληροφοριες..θα ψαξω και θα σας ενημερωσωγια νεοτερα ...
  4. ευχαριστω πολυφιλε μου ενδιαφερον....ξερεις μηπως κανενα περιοδικο που αναφερετε σε χαλυβα που θα μπορουσε να με βοηθησει???
  5. γεια σας ειμαι κανουριος στο φορουμ και ειμαι φοιτητης στον τμημα επιστημης των υλικων της πατρας...θα ενδιαφερομουνα να μελετησω στην διπλωματικη μου καποιοες καινοτομιες στον κλαδο του χαλυβα ,στην παραγωγη και στην χρηση του,,εχει καποιος καποα ιδεα,η με οποιο τροπο μπορει να με βοηθησει??? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.