Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

alexiasam

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

alexiasam's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Φίλε Δημήτρη και εγώ σε στον Τσιτσιπά θα πόνταρα χιχι Λοιπόν, η πολυκατοικία δόθηκε αντιπαροχή από 2 οικοπεδούχους. Η δική μου ιδιοκτήτρια πήρε 2 διαμερίσματα. Γενικά έμπλεξε με αυτό τον κατασκευαστή γιατί και καθυστερεί και κακοτεχνίες κάνει και πολλά άλλα που ορθώς φανταζόσαστε. Όταν εγώ υπέγραψα μισθωτήριο, στους όρους αναφερόταν ότι εφόσον οι κοινόχρηστοι χώροι δεν έχουν παραδοθεί, δεν εκδίδονται κοινόχρηστα και δεν οφείλω να πληρώσω. Όταν όμως οι κοινόχρηστοι χώροι παραδοθούν και εκδοθούν τα κοινόχρηστα θα οφείλω να πληρώσω. Το φυσιολογικό δηλαδή. Πως πιστοποιείται όμως ότι αυτός έχει παραδώσει?? Δίνει κάποιο χαρτί ή αυθαίρετα λέμε αυτό έγινε και το άλλο άρα τώρα εγώ τελείωσα?? Ο λόγος του ενός εναντίον του άλλου?? Η ιδιοκτήτριά μου, παρακαλούσε τον κατασκευαστή να της βάλει ρολόι ΔΕΗ και αυτός μονίμως την αγνοούσε. Και το ξέρω γιατί πολλές μου έχει πει να του το πω και εγώ. Οπότε, το γεγονός πως όλοι αυτοί ήταν ή είναι στο κοινόχρηστο είναι δική του ευθύνη. και επειδή η κοροϊδία δεν είναι ωραία, ανεξάρτητα με το αν εγώ καλύπτομαι και δεν θα πληρώσω τίποτα για αυτά, δεν θέλω η ιδιοκτήτρια μου να πληρώνει κερατιάτικα. Εγώ θα ζητήσω το καταστατικό για να δω και εκεί τι γράφουν, αλλά μπορείτε να μου πείτε σε ποια νομοθεσία αναφέρεται ότι τα ημιτελή διαμερίσματα συμμετέχουν κανονικά στα κοινόχρηστα?? Στην πολυκατοικία υπάρχει μόνο το δικό μου ρολόι, το κοινόχρηστο και πριν λίγες μέρες ήρθε και του πρόσφατο Ο 4ος ιδιοκτήτης έκανε μόνος του τις ενέργειες για την κατάργηση του ενός και δημιουργία του άλλου ρολογιού. Και αντί να έχουμε κοινή γραμμή και κατά κάποιο τρόπο, μέσω του λογαριασμού που είναι στο όνομα της εταιρείας, να τον πιέσουμε να ολοκληρώσει τους κοινόχρηστους, τον απέμπλεξε. Θα ενδιαφερθεί αν μείνει η πολυκατοικία χωρίς κοινόχρηστο ρεύμα γιατί κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει?? Σχετικά με το ασανσέρ που με ρώτησες, ναι υπάρχει. Αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως και σε αυτό δεν έχουν γίνει οι τελικές ρυθμίσεις γιατί πολύ απλά ο τεχνικός δεν το έχει παραδώσει.
  2. Καλησπερα. Ειμαι μηχανικός αλλα γραφω με την ιδιότητα ιδιώτη. Ειμαι ενοικιαστήρια σε πολυκατοικία ημιτελή. Για την ακρίβεια , εχουν πουληθεί 4/10 διαμερίσματα. Τα υπολοιπα ανήκουν στον κατασκευαστή. Πριν λιγο πληροφορήθηκα οτι το εργοταξιακο ρευμα που κάλυπτε τους κοινόχρηστους χωρους αλλα και 3 διαμερίσματα, γιατι εγω απο την αρχή εχω δικό μου ρολόι, μετατράπηκε σε κοινόχρηστο. Κ αφου ο εν λογω κατασκευαστής υποστηρίζει οτι εχει παραδοσει κοινόχρηστους χωρους(θέρμανση δεν λειτουργει, θυροτηλέφωνο δεν λειτουργει, κήπος δεν εχει φτιαχτεί, διακοπτες κ λάμπες δεν υπάρχουν σε όλους τους ορόφους, πεζοδρόμιο κ ράμπα στην εισοδο των γκαράζ ειναι με μπαζα, κ.α.)!!!!, θα εκδοθούν κοινόχρηστα. Κ ερωτώ, έστω οτι ολα τα διαμερίσματα θα αποσυνδεθούν απο το κοινόχρηστο ρολοι, τα ημιτελή θα συμμετέχουν στα κοινόχρηστα η οχι?? Δεν εχω καταστατικό της πολυκατοικίας ωστε να δω τι ορίζεται εκει. Επισης, μπορειτε να μου πειτε ποτε οι κοινόχρηστοι χώροι θεωρούνται παραδοτεοι??
  3. Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει πρότυπη μελέτη για ψητοπωλειο με χρηση φυσικού αερίου? Για κάποιο λόγω δεν μπορώ να βρω πουθενα στο site της πυροσβεστικής τις πρότυπες μελέτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.